Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΑΡΟΥΣΙ | Συγχαρητήρια στην ομάδα Futsal του Δούκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,27/04/2021

 .......

Από τη Δημοτική Παράταξη "#Ενωμένο Μαρούσι" .......

   

 Από τη Δημοτική Παράταξη "#Ενωμένο Μαρούσι" εκδόθηκε η παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση που την ομάδα futsal του "Δούκα" για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας:

 


 

    Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα που κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Futsal (Ποδόσφαιρο Σάλας) με τη νίκη του στα πέναλτι (5-4) επί της ΑΕΚ στον τελικό του Final 4 που έγινε στο Λουτράκι.

 


 

    Η κατάκτηση ενός Πανελλήνιου τίτλου ιδιαίτερα σε συνθήκες πανδημίας αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα και τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, αθλητές, προπονητές, υπόλοιπο επιτελείο και διοίκηση.

 


 

    Η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα πρέπει να αποτελέσει πρότυπο και παράδειγμα για τις νέες και τους νέους του Αμαρουσίου.

 

 

 

    Ελπίζουμε η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου να τιμήσει όπως της αρμόζει την Πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα του Δούκα και να μην επαναληφθεί η παρωδία των βραβεύσεων – χωρίς την παρουσία ούτε ενός αθλητή ή προπονητή! – για την επέτειο των 20 χρόνων από την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα από τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου.

 

 

   Η διοίκηση του Δήμου κατάφερε με τις ενέργειες της να αποδοκιμαστεί από τους ίδιους τους φιλάθλους της ομάδας.DOUKAS21.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων