Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ | Πασχαλινές Δημιουργίες από τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,25/04/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Πετρούπολης .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Πετρούπολης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει, αλλά δυστυχώς για ακόμη μια φορά οι συνθήκες που επικρατούν δεν επιτρέπουν σε εκπαιδευτικούς & παιδιά να τη γιορτάσουν όλοι μαζί στις σχολικές αίθουσες.


    Όμως οι παιδαγωγοί των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Πετρούπολης σε πείσμα των καιρών και σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, επιστράτευσαν τη φαντασία, το ταλέντο, την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους και φιλοτέχνησαν τις δικές τους χειροποίητες πασχαλινές κάρτες και κατασκευές για να τις προσφέρουν στους λιλιπούτιους μαθητές τους.


    Πρόκειται για μικρά έργα τέχνης τα οποία ετοίμασαν με περίσσεια θετική διάθεση, αγάπη και τρυφερότητα, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα Ελπίδας, Πίστης και Αισιοδοξίας που μας συγκινεί όλους.


    Αυτό το “δύσκολο” Πάσχα που οι συνθήκες της πανδημίας μας αναγκάζουν να είμαστε και πάλι χωριστά, η μεγάλη οικογένεια των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου μας συνεχίζει να μας κάνει περήφανους με τις πρωτοβουλίες αυτές, που μετουσιώνουν το πραγματικό νόημα της Αγάπης και της Προσφοράς.


 

    Η Διεύθυνση και όλο το προσωπικό εύχονται σε όλους, γονείς & παιδιά Καλό Πάσχα με Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα και Αισιοδοξία!APaidikos01.jpg
APaidikos02.jpg
APaidikos03.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων