Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ | Γυρίζουν τις πλάτες στον εθελοντισμό
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,23/04/2021

 .......

Ανακοίνωση του Επικεφαλής της Παράταξης "Η Δικής μας Πόλη" και πρώην Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας, Γιώργου Καπλάνη για την απαξίωση του ΕΔΟΚ ......

    Ο Επικεφαλής της Παράταξης “Η Δικής μας Πόλη” και πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Καπλάνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:


    Οι τίτλοι τέλους στο δήμο μας συνεχίζουν! Οι μάσκες έχουν πέσει και η διοίκηση του κ. Μίχου μάς δείχνει κάθε μέρα απροκάλυπτα το πρόσωπό της. Ο κ. Μίχος θέλει να βάλει τέλος στον εθελοντισμό, στον ανθρωπισμό, στην αλληλεγγύη, στην αυτονομία και στην ελευθερία. Αρνείται πεισματικά όχι μόνο να αποδεχτεί την αλήθεια και να παραδεχτεί το παρελθόν, τα έργα που του παραδώσαμε και τις οικειοποιήσεις τους, τα λάθη του, την ύπαρξη κι άλλων ικανών αλλά αρνείται και να συντηρήσει καθετί που δεν δημιούργησε ο ίδιος αλλά τα κληρονόμησε από τους προηγούμενους. Με αυτό τον τρόπο καταστρέφει σε κοινωνικό επίπεδο τον δήμο μας, τον πολιτισμό του, την παιδεία του, τον αθλητισμό του.


    Η ΕΔΟΚ, δυστυχώς, δεν έφερε το όνομα του κ. Μίχου γι’ αυτό κι έπρεπε να διαλυθεί. Η οργάνωση έλαβε την χειρότερη μεταχείριση, αφού αντιμετωπίστηκε από την διοίκηση χωρίς ίχνος ανθρωπισμού. Με επιθυμία του κ. Μίχου διαλύθηκε, "έμεινε άστεγη", αποδεκατίστηκε αλλά δεν εξαφανίστηκε, επειδή κάποια μέλη της παρέμειναν πιστά στις αξίες του εθελοντισμού, της προσφοράς, της αυτοδιάθεσης.


    Είναι γεγονός πως ο κ. Μίχος καταστρέφει τα ουσιώδη κι ασχολείται μόνο με το «φαίνεσθαι». Ο,τι αγγίζει το διχάζει και το καταστρέφει. Τον διατρέχει έντονος συγκεντρωτισμός που τον παρακινεί να ελέγχει τα πάντα.  Κι έτσι δημιουργεί δικές του ομάδες, αντίγραφα των παλιών, ώστε να μπορεί να τις χειρίζεται και να τις υποκινεί.


    Στηρίζουμε την ΕΔΟΚ, τον ελεύθερο εθελοντισμό, την επιθυμία για προσφορά, το ενδιαφέρον για την πόλη και τους πολίτες της, ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή στην οργάνωση, στηρίζουμε όσους πολεμούν την υποταγή.

 

 Γιώργος Καπλάνης

 

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»Screenshot 2021-04-23 121217.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων