Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ | Συνάντηση Δημάρχου Περάματος με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,16/04/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Περάματος .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης συναντήθηκε τη Δευτέρα 12 Απριλίου με τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πειραιά κ. Ηλία Γιανναρά, καθώς και με το μέλος του συλλόγου κ. Πέτρο Μουσούλη, στο Δημαρχείο της πόλης.


    Σκοπός της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ήταν η συζήτηση επί του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς. Ο κ. Γιανναράς εξέφρασε τις αντιρρήσεις του επί του νομοσχεδίου και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα επιφέρει ιδιαίτερα στους κυνηγετικούς σκύλους.


    Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης τόνισε κατά τη διάρκεια της συνάντησης πως αναγνωρίζει την προσφορά των κυνηγετικών συλλόγων στη διαχείριση της βιοποικιλότητας, της προστασίας των δασών και της άγριας ζωής.


    Επιπλέον, ανέφερε πως είναι σημαντικό να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενίσχυση της Θηροφυλακής και την πάταξη της λαθροθηρίας.


 

    Τέλος, ο Δήμαρχος Περάματος υπογράμμισε την αντίθεσή του για την υποχρεωτική στείρωση όλων των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, όπως προωθείται από το νομοσχέδιο της κυβέρνησης.lagoudkynhgoi.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων