Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Ένοχη σιωπή από τον κ. Σαραούδα για το αμαξοστάσιο της Ν. Ιωνίας στη Μεταμόρφωση
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,11/04/2021

 .......

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση καλεί τον Δήμαρχο της πόλης να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με την πρόθεση του Δήμου Νέας Ιωνίας να μεταφέρει το αμαξοστάσιό του στη Μεταμόρφωση - Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης  .......

    Από το γραφείο τύπου της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Στις 23.10.2020 έχοντας πληροφορίες για βραδινή συνάντηση του κ. Σαραούδα με την Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Θωμαϊδου προειδοποιήσαμε όσους ονειρεύονται να εγκαταστήσουν τα απορριμματοφόρα τους και τη μεταφόρτωση των απορριμμάτων τους στη Μεταμόρφωση να το ξεχάσουν. Ο κ. Σαραούδας προτίμησε τη σιωπή.


    Στις 23.03.2021 δώσαμε στη δημοσιότητα βίντεο του αντιδημάρχου οικονομικών του Δήμου Νέας Ιωνίας να λέει στο δημοτικό συμβούλιο ότι βλέπουν οπωσδήποτε οικόπεδο στη Μεταμόρφωση για αμαξοστάσιο. Και πάλι προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαραούδα με την κ. Θωμαϊδου. Στη σοβαρή αυτή καταγγελία, με συγκεκριμένα στοιχεία, ο κ. Σαραούδας και πάλι δεν απάντησε. Εδώ όμως δεν πρόκειται για προσωπική υπόθεση του κ. Σαραούδα, πρόκειται για ζωτικής σημασίας θέμα για την πόλη μας. Δεν δικαιούται να μην μιλάει δημόσια. Οφείλει να εξηγήσει στους κατοίκους της Μεταμόρφωσης τι έχει (αν έχει) συμφωνήσει εν κρυπτώ, να εξηγήσει με σαφήνεια ποια είναι η θέση του, αν θα επιτρέψει να γίνει η Μεταμόρφωση χώρος συγκέντρωσης των απορριμμάτων και απορριμματοφόρων των πέριξ Δήμων. Ήδη εμπράκτως αποδέχτηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου, για το οποίο ως αντιπολίτευση έθετε θέματα στο δημοτικό συμβούλιο, ήδη τηρεί σιγή ιχθύος για το αμαξοστάσιο της Νέας Ιωνίας.


    Η Μεταμόρφωση δεν πρόκειται να δεχτεί να ξεφορτώσουν οι άλλοι τα σκουπίδια τους, έστω και αν η δημοτική της αρχής δια πράξεων ή παραλείψεων το αποδέχεται.


Υ.Γ. κ. Σαραούδα, καταπατάτε την απόφαση του ΔΣ για το Mall, κάνετε ότι μπορείτε για να πέσει στα μαλακά η υπόθεση Λεβεντάκη, στήνετε το ΣΒΑΚ με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί το Mall, χάνουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε διαγωνισμούς για έναν, όπου οι παραλείψεις σας είναι πολλές και συνεχόμενες... Σαν πολλά δεν μαζεύονται;


Η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών από τις 23.10.2020  ΕΔΩ

 

23.03.2021 Η πρόσφατη ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών  ΕΔΩ10.2020.jpg
ανακοινωση 23.03.jpg
thomaidou_saraoudas.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων