Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Να μην ανοίξουν τα Εσπερινά Λύκεια,ζητούν οι μαθητές του 3ου Εσπερινού Αγίων Αναργύρων
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,07/04/2021

 ........

Ανοιχτή επιστολή των 5μελών Συμβουλίων του 3ου Εσπερινού Λυκείου Αγίων Αναργύρων .......

    Τα μέλη των 5μελών Συμβουλίων του 3ου Εσπερινού Λυκείου Αγιών Αναργύρων, με ανοιχτή επιστολή τους προς την υπουργό Παιδείας, ζητούν να μην ανοίξουν τα Εσπερινά Λύκεια.


    Αναλυτικά,η επιστολή των μαθητών έχει ως εξής:


    Η διαρκής και αυξανόμενη τάση των κρουσμάτων του κορονοϊού και η συνεπακόλουθη συμφόρεση των νοσοκομείων από τους ασθενείς , μας έχει δημιουργήσει μια σειρά ερωτηματικών & προβληματισμού ως αναφορά την αναγκαιότητα της έναρξης λειτουργίας (Δια ζώσης) των εσπερινών ΕΠΑΛ μια βδομάδα πριν τις διακοπές του Πάσχα.


    Το γεγονός ότι το παραπάνω χρονικό διάστημα θα έχουν ανοίξει τα καταστήματα λιανικής & μια σειρά απ’ άλλες επιχειρήσεις, θα αυξήσει επιπλέον τον κίνδυνο διασποράς του ιού και κατά επέκταση των κρουσμάτων.


    Επίσης το γεγονός ότι όσοι φοιτούν στα εσπερινά εργάζονται και η λειτουργία των σχολείων θα αυξήσει το επίπεδο των επαφών τους με αποτέλεσμα να μεγιστοποιήσει περεταίρω το κίνδυνο για την εξάπλωση του ιού.


    Ως εργαζόμενοι και ως ενήλικοι μαθητές που έχουμε άτομα στις οικογένειές μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θεωρούμε ότι η λειτουργία των εσπερινών το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να αποφευχθεί δια ζώσης και να συνεχιστεί διαδικτυακά. Θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι σε μια πιθανή λοίμωξη ενός μαθητή θα κάνει απαγορευτική την παρακολούθηση των μαθημάτων και ενδεχομένως να χάσει την διδακτέα ύλη αφήνοντας κενά.


    Προτείνουμε την πιθανή έναρξη λειτουργίας των σχολείων ( δια ζώσης ) μετά τις εορτές του Πάσχα & εφόσον η κατάσταση έχει αποκλιμακωθεί.


    Παρακαλούμε όπως λάβετε σοβαρά υπόψη τους προβληματισμούς μας και τις επιφυλάξεις μας για να μην δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις σε μας και στις οικογένειές μας .

Ευχαριστούμε

 

ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝpaideiaesper2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων