Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΑΡΟΥΣΙ | Προσχηματικός διάλογος περί πολυφωνίας τη στιγμή που διοίκηση και αξ.αντιπολίτευση ξεχνούν σκόπιμα τις άλλες παρατάξεις
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,02/04/2021

 .......

Ο Επικεφαλής της παράταξης "Ενότητα,Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι",Λευτέρης Μαγιάκης,παρεμβαίνει στον διάλογο μέσω ανακοινώσεων μεταξύ διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και της παράταξης Κασραμέρου για την διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου



 ......

     

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ενότητα,Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι”, Λευτέρης Μαγιάκης, παρεμβαίνει στην “διάλογο ανακοινώσεων” μεταξύ διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου και της παράταξης “#Ενωμένο Μαρούσι” κάνοντας την παρακάτω δήλωση:

 


 

    Παρεμβαίνοντας στο διάλογο μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Γ. Καραμέρου σχετικά με την παραχώρηση της διαδικτυακής πλατφόρμας του Δήμου για εκδήλωση της ΝΔ ο επικεφαλής της παράταξης Λ. Μαγιάκης έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

 

 

    Απαντώντας στον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γ. Καραμέρο το Γραφείο Τύπου του Δήμου έγραψε:

 


 

    "Στο Μαρούσι ο διάλογος και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν πρόκειται να σταματήσει! Εμείς θεωρούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τους συλλόγους πυλώνες της Δημοκρατίας".

 


 

    Σωστή η δήλωση, αλλά επιλεκτική. Ξέχασε να αναφέρει και τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, του τοπικού μας «κοινοβουλίου».

 


 

    Και τις «ξέχασε» σκόπιμα. Γιατί αλλιώς πως θα μπορούσε να δικαιολογήσει ότι η δημοκρατία της Δημοτικής Αρχής δεν «αντέχει» να αναρτώνται στον ιστότοπο του Δήμου, όπως από την αρχή είχαμε ζητήσει από τον κ. Δήμαρχο, οι ανακοινώσεις των παρατάξεων ώστε «να... δοθεί χώρος.....για υγιή ανταλλαγή απόψεων με την κοινωνία.»



692788_n.jpg



Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων