Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Χωρίς καφέ κάδους για οκτώ μήνες η Αγία Παρασκευή
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,01/04/2021

 ......

Καταγγελία της "ΝΙΚΗΣ των Πολιτών" Αγίας Παρασκευής που ζητά εξηγήσεις από τη Δημοτική Αρχή - Ανακοίνωση της Παράταξης .......

    Η Δημοτική Παράταξη "ΝΙΚΗ των Πολιτών" Αγίας Παρασκευής καταγγέλλει ότι ο Δήμος έχει μείνει χωρίς καφέ κάδους για οκτώ μήνες και ζητά από τη Δημοτική Αρχή εξηγήσεις.


    Αναλυτικά,η ανακοίνωση της "ΝΙΚΗΣ των Πολιτών" έχει ως εξής:


    Η Δημοτική αρχή τον Ιούλιο 2020 απέσυρε όλους τους καφέ κάδους από την πόλη. Θυμίζουμε ότι οι κάδοι τοποθετήθηκαν, στη θητεία μας, από το 2018 στις Λαϊκές αγορές, σε σούπερ μάρκετ και στις 30 γωνίες ανακύκλωσης για την συλλογή οργανικών αποβλήτων(φρούτα, λαχανικά, δημητριακά,γαλακτοκομικά, υπολείμματα κρέατος, φύλλα γκαζόν, χαρτί κουζίνας κ.α) και είχαν σημαντική αποδοχή από τους πολίτες. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους παρά το ότι ο Δήμος μας παρέλαβε τον Αύγουστο κάδους από την Περιφέρεια όπως και καδοπλυντήριο.


    Η απόλυτη αδυναμία της σημερινής Δημοτικής αρχής να δρομολογήσει ένα σύγχρονο σχέδιο ανάκτησης και ανακύκλωσης στην Αγία Παρασκευή είναι πανθομολογούμενη. Η καθαριότητα της πόλης, ταυτόχρονα, είναι αναντίστοιχη (και είμαστε ευγενείς) του αριθμού των εργαζομένων που έχουν προσληφθεί.


    Δεν επιτρέπεται όμως να ακυρώνουν θετικές δράσεις και ενεργειες τις οποίες παρέλαβαν.

 Screenshot 2021-04-01 121449.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων