Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Νέα δράση Δωρεάν Rapid Tests από τον ΕΟΔΥ και τον Δήμο
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,01/04/2021

 .......

Την Τρίτη 6/4/2021 στη Πλατεία του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, απέναντι από το Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη) και την Τετάρτη 7/4/2021 στο Πάρκο Μπιζανίου και Δεκελείας Μεταμόρφωσης (Αγίου Νεκταρίου και Μπιζανίου ) - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης .......

     Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    O ΕΟΔΥ στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού, οργανώνει, μετά από αίτημα του Δήμου Μεταμόρφωσης και σε συνεργασία με το Δήμο, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), την Τρίτη 6/4/2021 και την Τετάρτη 7/4/2021, από τις 10:00 έως τις 15:00, για όλους τους κατοίκους.


    Τόπος διενέργειας των τεστ:


-          Την Τρίτη 6/4/2021 στη Πλατεία του Ι. Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, απέναντι από το Δημαρχείο της Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη).

-          Την Τετάρτη 7/4/2021 στο Πάρκο Μπιζανίου & Δεκελείας Μεταμόρφωσης (Αγίου Νεκταρίου & Μπιζανίου ).


    Οι πολίτες που ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να έχουν στείλει προηγουμένως μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033 και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.


 

    Στο χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.rapid_piraeus.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων