Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ | Ολοκληρώθηκε η διενέργεια rapid test που διοργάνωσε ο Δήμος μαζί με την Περιφέρεια
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,28/03/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Πετρούπολης .......

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Πετρούπολης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών προχώρησε στη διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών τεστ ταχείας ανίχνευσης για τους κατοίκους της Πετρούπολης, στο Β’ ΚΑΠΗ της πόλης.


    Παρόντες κατά τη διαδικασία αυτή ήταν ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέας Λεωτσάκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας της Περιφέρεια Αττικής Μπάμπης Αλεξανδράτος.


    Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών καθώς και το ικανό και ευγενικό προσωπικό τους για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε τέσσερις ώρες με απόλυτη ασφάλεια.


    Τη διοργάνωση συντόνισαν από την πλευρά του Δήμου Πετρούπολης ο κ. Πέτσας και η κα. Τσεπέρκα από τη Διεύθυνση Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής.


 

    Μετά το πέρας της διενέργειας πραγματοποιήθηκε απολύμανση τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Β’ ΚΑΠΗ από την Διεύθυνση Καθαριότητας & Περιβάλλοντος.2021-RapitestConcl_03.jpg
2021-RapitestConcl_01.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων