Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Ολοκληρώθηκε η διενέργεια δωρεάν rapid tests
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,24/03/2021

 ......

Χωρίς,όμως,να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα τους - Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης .......

     Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια δωρεάν rapid test για τους κατοίκους του Δήμου Μεταμόρφωσης, που οργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας.

Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 338 rapid tests, ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διενέργεια τους.

 

    Η προσπάθεια υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθώς και τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Παιδείας.

 

    Παρόντες στη δράση ήταν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο περιφερειακός σύμβουλος, Γιάννης Κεχρής, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Πάνος Λουσίδης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη, Αδάμ Αδαμίδης.

 

    Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης ανέφερε:

 

 

    «Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τους 338 πολίτες της Μεταμόρφωσης που, παρά τις καιρικές συνθήκες σήμερα, προσήλθαν και εξετάστηκαν με rapid test. Μια δράση η οποία πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χάρη στην σωστή οργάνωση και συνεργασία αρκετών διευθύνσεων του Δήμου, καθώς και χάρη στην υπευθυνότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι, όπως και ο ίδιος διαπίστωσα, σεβάστηκαν και τήρησαν τις προληπτικές οδηγίες. Μια δράση την οποία διεκδικήσαμε, εγκρίθηκε και πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία εκπροσωπείται από τον περιφερειακό σύμβουλο και γιατρό, Γιάννη Κεχρή».3rapidtest.jpg
2rapidtest.jpg
1rapidtest.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων