Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Μεταμόρφωσης για αγωνιστικό ξεσηκωμό
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,19/03/2021

 .......

Κάλεσμα συμμετοχής στο αυριανό συλλαλητήριο έξω από το Δημαρχείο Μεταμόρφωσης - Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 στις 12 το μεσημέρι  ......

    Από το συντονιστικό μαθητών σχολείων Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια κατά της αστυνομικής βίας:


   Η καταστολή δεν μας τρομάζει! Δεν θα περάσει!

 

   Το Σάββατο στην Νέα Ιωνία πραγματοποιήσαμε μια τεράστια συγκέντρωση μαζί με τον λαό της πόλης, εναντία στην καταστολή. Διεκδικήσαμε μέτρα προστασίας και υγείας για να είναι τα σχολεία μας ανοιχτά και ασφαλή!


    Επιτέλους! Η κυβέρνηση αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας για μας και τις οικογένειές μας, εντείνει την καταστολή λες και είμαστε εγκληματίες αυτοί που διαδηλώνουμε για τα αυτονόητα! Πάρτε το χαμπάρι:

 

    Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!


    Δεν μας τρομάζετε! Με αυτά που κάνετε μας επιβεβαιώνετε ότι μας φοβάστε! Φοβάστε τους αγώνες των μαθητών, των εργαζομένων, των φοιτητών που εναντιώνονται στην πολιτική σας, που διεκδικούν μέτρα για την υγεία και την παιδεία. Μέτρα που επιλέγετε να μην πάρετε γιατί βλέπετε τις ανάγκες μας κόστος. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και φωνάζουμε:


Με αυταρχισμό και ΜΑΤ δεν χτίζεις ανοσία!

Δώστε λεφτά για Υγεία και Παιδεία

Παίρνουμε αγωνιστικές αποφάσεις:


Την Παρασκευή 19/3 στις 13:00, παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας. Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των συμμαθητών μας, γιατί ενωμένοι είμαστε πιο δυνατοί! 

Το Σάββατο 20/3 στις 12:00 στην Πλατεία Δημαρχείου Μεταμόρφωσης κινητοποιούμαστε μαζί με σωματεία, και φορείς εργαζομένων και γυναικών!


    Ανοιχτά σχολεία να μας μορφώνουν και όχι να μας εξοντώνουν!

 

    Καλούμε όλα τα 15μελή και 5μελή της περιοχής να στηρίξουν και να παρευρεθούν στις κινητοποιήσεις!

 

 

Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Μεταμόρφωσηςmathites-diadilwsi-750x399.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων