Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ | Δωρεάν διαγνωστικά τεστ covid στον Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,18/03/2021

 .......

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 από τις 10.00 πμ έως  τις 3.00μμ. στον προαύλιο χώρο  του ν. Δημαρχείου, επί της Λ. Δημοκρατίας 61, στους Αγίους Αναργύρους - Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου .......

    Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Δωρεάν rapid test  για τους δημότες του πραγματοποιεί εκ νέου ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ το ερχόμενο Σάββατο 20 Μαρτίου στο νέο Δημαρχείο στους Αγίους Αναργύρους.

 

    Τα τεστ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 από τις 10.00 πμ έως  τις 3.00μμ. στον προαύλιο χώρο  του ν. Δημαρχείου, επί της Λ. Δημοκρατίας 61, στους Αγίους Αναργύρους. Οι δημότες θα προσέρχονται πεζοί κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.


 

    Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στη διενέργεια των τεστ, επιδεικνύοντας υπευθυνότητα και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας.

 

    "Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη ανησυχία την άνοδο των κρουσμάτων τόσο σε ολόκληρη την Αττική όσο και στο Δήμο μας. Σας καλώ να συμμετέχουμε στην δράση αυτή για την έγκαιρη διάγνωση και την αποτροπή της περαιτέρω διασποράς του ιού.

 

Φαίνεται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα συνεχιζόμενο κύμα γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, τηρώντας τα ατομικά μέτρα υγιεινής, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους οικείους μας.

 

Σίγουρα μετά από 1 χρόνο δοκιμασίας και lockdown έχουμε όλοι κουραστεί, όμως πρέπει να διατηρήσουμε την υπομονή μας και να παραμείνουμε ψύχραιμοι, υγιείς και ασφαλείς".

 

    Η δράση υλοποιείται με ευθύνη  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής  και  του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου.

 

    Η εξέταση αφορά άτομα ηλικίας πάνω από 10 ετών και θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας.

 

    Οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στέλνοντας   SMS «1» στο 13033 ή συμπληρώνοντας το ειδικό έντυπο μετακίνησης με την επιλογή «1». Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθώς και η επίδειξη ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

 

 

    Για πληροφορίες καλείτε στα τηλέφωνα 2132039923 και 2132039935 από τις 8 το πρωί ως τις 15.00 το μεσημέρι.martioa  rapid test .JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων