'/> Ας κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη.Ας ξεκινήσουμε με ένα ποίημα | Έκφραση

Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Ας κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη.Ας ξεκινήσουμε με ένα ποίημα
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,18/03/2021

 ......

Διαδικτυακή βραδυά ποίησης από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης - 31 Μαρτίου 2021 στις 8.00' μ.μ. από το κανάλι του Δήμου στο Youtube και με αναμετάδοση στα δημοτικά social media ......

    Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στις 21 Μαρτίου, μιας ελληνικής πρωτοβουλίας που γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1998, το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης διοργανώνει διαδικτυακή βραδιά ποίησης.

 

    Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, καλούνται να αποστείλουν έως τις 26 Μαρτίου 2021 (ώρα 14.30) βίντεο γυρισμένο μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, σε όποια μορφή υποστηρίζει, διάρκειας έως τριών λεπτών (3’) όπου θα απαγγέλλουν ποίημα της επιλογής τους ή και δικής τους συγγραφής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση politismos@metamorfossi.gr με θέμα το όνομα του συμμετέχοντα και τον τίτλο του ποιήματος. Κατά την έναρξη του βίντεο θα πρέπει οι συμμετέχοντες να αναφέρουν επίσης το όνομα τους τον τίτλο του ποιήματος και τον δημιουργό. Για ανήλικους που επιθυμούν να συμμετέχουν είναι απαραίτητη έγγραφη συναίνεση γονέα – κηδεμόνα.

 

    Στο βίντεο μπορούν να φαίνονται οι ίδιοι που απαγγέλλουν ή και ντεκόρ δική τους επιλογής, ουδέτερο ή που να αφορά τη θεματολογία της ημέρας (π.χ. ένα βιβλίο, φύση, κείμενο κλπ).

 

    Τα βίντεο που δεν θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις ή θα περιλαμβάνουν άκομψο/προσβλητικό περιεχόμενο δεν θα συμπεριληφθούν στην δράση.

 

    Οι απαγγελίες όλων των συμμετεχόντων θα προβληθούν στο κανάλι YOUTUBE του Δήμου με αναμετάδοση σε όλα τα αντίστοιχα social media την Τετάρτη 31/3/2021 στις 20.00.

 

 

Φίλοι της Ποίησης και της Λογοτεχνίας σας περιμένουμε!Screenshot 2021-03-18 122722.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων