Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Προσφυγή στη δικαιοσύνη για τα Μ.Α.Π. προαναγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Ηρακλής
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,14/03/2021

 .......

Καταγγέλλει τη Δημοτικής Αρχή του Δήμου Μεταμόρφωσης το Δ.Σ. του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων "Ηρακλής" για μη απόδοση των Μέτρων Ατομικής Προστασίας και καλεί τους εργαζόμενους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ώστε να τα διεκδικήσουν - Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου ......

 

  Από το Δ.Σ. του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Μεταμόρφωσης "Ηρακλής" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - καταγγελία κατά του Δήμου Μεταμόρφωσης για μη απόδοση των Μ.Α.Π.:

 


 

    Δυστυχώς για ακόμα μια φορά στο Δήμο Μεταμόρφωσης οι εργαζόμενοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο της δικαιοσύνης για να διεκδικήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.

 


 

    Η δημοτική αρχή ,στα χνάρια της προηγούμενης, στερεί από τον εργαζόμενο τα μέσα ατομικής προστασίας ( ΜΑΠ ) για τα έτη 2019-2020 και τον αναγκάζει ξανά να συρθεί στα δικαστήρια με πολύ φθηνές δικαιολογίες. Καταπατά την νομοθεσία και παρόλο τις διαρκείς οχλήσεις μας και τα γραπτά αιτήματα μας για να έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να αναγνωριστεί η οφειλή προς τους δικαιούχους, αυτοί το απέφυγαν. Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις τους ότι θα είναι δίπλα στον εργαζόμενο, κατηγορώντας την μη παροχή των δικαιωμάτων, με στροφή 180 μοιρών τώρα στέκονται απέναντι κάνοντας ακριβώς αυτά πού κατηγορούσαν. Φαίνετε ότι τους προκαλεί δυσφορία η φράση απόδοσης σε χρήμα προς τον εργαζόμενο κάτι που το έχουμε ξανά ζήσει με το ¨ δήθεν υστέρημα της κοινωνίας¨. Μας επαναφέρουν μνήμες της λαϊκής έκφρασης ¨τι Πλαστήρας, τι Παπάγος¨.

 


 

    Οι εργαζόμενοι όμως δεν έχουν κοντή μνήμη και θα απαντήσουν κατάλληλα για ακόμα μια φορά.

 


    Το Σωματείο μας θα καλύψει όλα του τα μέλη στην συγκεκριμένη διεκδίκηση και θα δώσει την μάχη για την αποκατάσταση αυτής της αδικίας. Όσο για άλλους, ήρθε ακόμα μια φορά η ώρα να συρθούν πίσω από τις εξελίξεις εκτός φυσικά αν διαλέξουν τον δρόμο της ¨φωνής βοώντος…¨ όπως άλλωστε κάνουν τον τελευταίο καιρό. Screenshot 2021-03-14 124718.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων