Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Αγία Παρασκευή - Νέα Σμύρνη,οι ίδιοι αυταρχικοί δρόμοι
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,13/03/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της παράταξης "ΝΙΚΗ των Πολιτών" Αγίας Παρασκευής ......

    Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης "ΝΙΚΗ των Πολιτών" Αγίας Παρασκευής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


     Όταν πριν ένα χρόνο καταγγείλαμε την επέμβαση των ΜΑΤ που ήρθαν, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή, μετά από επιστολή του Δημάρχου Β. Ζορμπά στον Υπουργό κάποιοι με πρώτο τον ίδιο, μιλούσαν για αναγκαίο μέτρο κατά του κορονωϊού. Επεδίωξε μάλιστα με μια απροκάλυπτη δυσφήμιση των νέων και της πόλης να δικαιολογήσει την επέμβαση. Στον χρόνο που πέρασε, με την κόπωση που υπάρχει, οι συναθροίσεις στις Πλατείες παρατηρούνται παντού, με κάποιους να τηρούν τα μέτρα και κάποιους όχι (και η Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής είναι γεμάτη κόσμο όλα τα Σαββατοκύριακα),όμως στο Χαλάνδρι, στα Πετράλωνα και στην Νέα Σμύρνη γίναμε μάρτυρες περιστατικών αστυνομικής βίας με το δόγμα της "μηδενικής ανοχής".

 

    Ο ξυλοδαρμός, μάλιστα, του νεαρού στη Νέα Σμύρνη, που καταγγέλθηκε ακόμη και από ενώσεις Αστυνομικών δημιούργησε έναν οξυμένο κύκλο συγκρούσεων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών πολιτών και ενός αστυνομικού.

 

    Καταδικάζουμε την αστυνομική αυθαιρεσία και δηλώνουμε ότι στεκόμαστε απέναντι σε ενέργειες που υπονομεύουν την κοινωνική συνοχή.

 

 

    Η υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των πολιτών είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο κύκλος της βίας.  Screenshot 2021-03-13 141502.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων