Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΕΡΑΜΑ | Εκσυγχρονισμός ηλεκτροφωτισμού του Δημοτικού γηπέδου Περάματος
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,04/03/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Περάματος .......

    Από το γραφείο τύπου του Δήμου Περάματος εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


    Με εντατικούς ρυθμούς ολοκλήρωσε ο Δήμος Περάματος τις εργασίες αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης φωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου της πόλης με ίδιους πόρους.

Ειδικότερα, προχώρησε σε αντικατάσταση τεσσάρων προβολέων σε κάθε πυλώνα με καινούριους, καθώς και σε επισκευές του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.


    Την ίδια στιγμή, ολοκληρώθηκε η μελέτη της Περιφέρειας Αττικής -σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος- για την αντικατάσταση των προβολέων του γηπέδου με τελευταίας τεχνολογίας τύπου LED, αλλά και τον εκσυγχρονισμό ολόκληρου του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.


    Για το συγκεκριμένο έργο, που είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία των ποδοσφαιρικών μας σωματείων, έχει εγγραφεί το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.


 

    Η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Περάματος θεωρήθηκε απαραίτητη, καθώς αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα, στο μεταβατικό χρονικά στάδιο μέχρι την υλοποίηση του έργου από την Περιφέρεια Αττικής, το γήπεδο να είναι πλήρως λειτουργικό.gipedo4.jpg
gipedo2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων