Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΥΡΩΝΑΣ | Σύσκεψη στο Δήμο Βύρωνα για την κακοκαιρία Λέανδρος
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,16/01/2021

 .....

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Βύρωνα .......

   Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της κακοκαιρίας Λέανδρος, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βύρωνα, υπό το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας με στόχο τη λήψη έκτακτων μέτρων και την καλύτερη προετοιμασία του Δήμου, ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η ΕΜΥ.


   Ο Δήμος Βύρωνα έχει προμηθευτεί ήδη αλάτι σε επαρκείς ποσότητες για τον αποχιονισμό των δρόμων, αλλά και σε σάκους για να διατεθεί σε δημότες σε περίπτωση χιονόπτωσης (ειδικά στον Καρέα) ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση στα σπίτια τους. Εφόσον χρειαστεί οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το πυροφυλάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του δήμου στο τηλ: 210 7644486.


   Αν απαιτηθεί θα λειτουργήσουν θερμαινόμενοι χώροι στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου για τη φιλοξενία άστεγων συμπολιτών μας.


   Επιπλέον, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα εγκρίθηκε το Σχέδιο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «Βορέας» για χιονοπτώσεις και παγετό το οποίο τίθεται σε ισχύ.


   Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων αλλά και σε περίπτωση παγετού, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται και στην Αττική.


   Σε περίπτωση τραυματισμών το Κέντρο Υγείας Βύρωνα λειτουργεί σε 24ώρη βάση. 214 6872980 & 990.


   Δείτε περισσότερες πληροφορίες για μέτρα ατομικής προστασίας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.civilprotection.gr/el/simantika-themata/epideinosi-toy-kairoy-apo-simera-pempti-14-01-2021-me-kata-topoys-pyknes


   Για τη λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα 18/1 θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση την Κυριακή, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.politikiprostasiab.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων