Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΥΡΩΝΑΣ | Εορταστικές Δράσεις των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Βύρωνα
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,08/01/2021

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου ......

   Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου» με μέριμνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βύρωνα, πραγματοποίησαν διανομή νωπού κρέατος ενόψει των εορτών σε όλους τους δικαιούχους των Δομών καθώς και διανομή βασιλόπιτας στους ωφελούμενους της Δομής παροχής συσσιτίου, την Τρίτη 5/1 παράλληλα με το ημερήσιο γεύμα.


   Επίσης, από την Δευτέρα 14/12 και σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση παιχνιδιών και γλυκισμάτων τα οποία διανεμήθηκαν στα ανήλικα μέλη των οικογενειών των δικαιούχων των Κοινωνικών Δομών, τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ενώ εορταστικά γλυκίσματα συνόδευσαν τα ημερήσια γεύματα των δικαιούχων της Δομής συσσιτίου.


   Στόχος μας ήταν τις ημέρες των εορτών να εντείνουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά απέναντι σε συνανθρώπους μας που χρήζουν βοήθειας και συμπαράστασης και να δώσουμε χαρά στα παιδιά. Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα προσφοράς που κάναμε, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του covid, ήταν απρόσμενα μεγάλη και ο στόχος μας επιτεύχθηκε.


   Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, τους εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών κ Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, την Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, τον Α.Ο. Αστέρα Βύρωνα, καθώς και όλους τους συνάδελφους και συμπολίτες μας που στήριξαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της κοινωνικής συνεισφοράς. 

 

   Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις για την ευγενική τους χορηγία σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης.


   Το προσωπικό των Δομών εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά και στέλνει το μήνυμα πως μέσω της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας!


   Οι Δομές Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

 

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr

 

Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωναdomesparoxhs2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων