Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Βασιλόπιτα 20 χιλιάδων κομματιών με 500 φλουριά διένειμε ο Δήμος Περιστερίου στις γειτονιές της πόλης
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,06/01/2021

 .......

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου .......

    Από το γραφείο τύπου του Δήμου Περιστερίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


   Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στη διανομή 20 χιλιάδων κομματιών βασιλόπιτας με 500 φλουριά στις γειτονιές, τηρώντας το έθιμο της πόλης να δημιουργείται η μεγαλύτερη βασιλόπιτα από τη Συντεχνία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων & Περιχώρων.


   Φέτος οι συνθήκες της πανδημίας του κορονοϊού δεν επέτρεψαν να γίνει η μοναδική γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας, με την παρουσία χιλιάδων πολιτών από το Περιστέρι και όλη την Αττική, στην πλατεία Δημαρχείου – στάση Μετρό «Περιστέρι».


   Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης μαζί με τους Αντιδημάρχους, Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους βρέθηκαν κοντά στους συμπολίτες τους, στις γειτονιές της πόλης, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά, μέσα σε κλίμα ενότητας, αγάπης και αισιοδοξίας, με υγεία και ασφάλεια.


   Η βασιλόπιτα δημιουργήθηκε από βιοτεχνικά αρτοποιεία (φούρνοι της γειτονιάς). Έμπειροι αρτοποιοί ανέλαβαν τη δημιουργία της βασιλόπιτας, η οποία ξεκίνησε να δημιουργείται από νωρίς το πρωί.


 

   Τα 500 φλουριά αντιστοιχούσαν σε ανάλογα δώρα, όπου οι κερδισμένοι μπορούν να τα παραλάβουν από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, μόνο κατόπιν ραντεβού στη ΔΕΠΑΔΠ (τηλ. 2105779914, 2105779049).20-15-Large.jpg
20-1-Large.jpg
20-8.jpg

20-11.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων