Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Κανονικά θα γίνει η διαδικασία μεταγραφών των πυροπλήκτων φοιτητών και φέτος
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,15/11/2020

 ......

Ανακοίνωση του γραφείου του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού,Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου,Ανδρέα Βασιλόπουλου ......

  Από το γραφείο του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού,Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου,Ανδρέα Βασιλόπουλου,εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


  Θέλω να πληροφορήσω τους πρωτοετείς φοιτητές και τις οικογένειες τους, που αγωνιούν λόγω της απουσίας της ειδικής περίπτωσης των πυροπλήκτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μεταγραφών του Υπουργείου, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

 

  Μετά από σειρά επικοινωνιών μου με το γραφείο του Υφυπουργού κ. Διγαλάκη και τις αρμόδιες υπηρεσίες, σας πληροφορώ για τα ακόλουθα:

 

1) Η διαδικασία για τις μεταγραφές των πυροπλήκτων θα ξεκινήσει αμέσως μόλις ολοκληρωθεί στις 18/11/2020 η τρέχουσα διαδικασία μεταγραφών.

 

2) Οι αιτήσεις δεν θα υποβληθούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας μεταγραφών του Υπουργείου.

 

3) Οι αιτήσεις θα υποβληθούν μαζί με τα δικαιολογητικά, μέσω συστημένης αλληλογραφίας προς την ειδική Επιτροπή του Υπουργείου που θα συσταθεί άμεσα για το σκοπό αυτό.

 

4) Οι φοιτητές, μέχρι την μεταγραφή τους στο αντίστοιχο Τμήμα της Αττικής, θα πρέπει να φοιτούν κανονικά στο Τμήμα επιτυχίας τους.

 

5) Το Υπουργίο (Υπηρεσία Φοιτητικών Θεμάτων) θα εκδώσει σχετική εγκύκλιο με τη διαδικασία της ειδικής περίπτωσης μεταγραφών των πυροπλήκτων εντός του Νοεμβρίου.

 

6) Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου 2020.

 

  Ως Αντιδήμαρχος Παιδείας Ραφήνας - Πικερμίου, θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους και όλες, ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των θεμάτων που προκύπτουν, ακόμα και εκείνων που είναι εκτός αρμοδιότητας του Δήμου.

 

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

Καθηγητής Γεωπληροφορικής

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πολιτισμού,

Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Ψηφιακής Πολιτικής Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ»

τηλ.γραφείου 22943-21000, κιν. 6932-928899

 <http://www.avassilopoulos.gr/> www.avassilopoulos.gr ypepth.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων