Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Προτάσεις για την κρίση
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,14/11/2020

 ......

Από τον Γιάννη Δελή,επικεφαλής της "Μεταμόρφωση - Πράσινη Πόλη" ......

  Ο Επικεφαλής της παράταξης "Μεταμόρφωση - Πράσινη Πόλη",Γιάννης Δελής,παραθέτει τις προτάσεις του γα την αντιμετώπιση της κρίσης που επέφερε η πανδημία και είναι οι παρακάτω:


  Βρισκόμαστε εν μέσω του δεύτερου αυστηρού ολικού lockdown απο την κυβέρνηση με αποτέλεσμα ο χώρος της εστίασης και του λιανεμπόριου να δέχονται το δυνατότερο οικονομικό χτύπημα μέσα σε μικρό διάστημα κάποιων μηνών και σε αναστολή εργασίας πολλοί εργαζόμενοι με τους ανέργους να πολλαπλασιάζονται συνεχώς.


  Η παράταξη μας προτείνει άμεσα μέτρα για τους πληττόμενους συνδημότες μας.

 

  Μέτρα απαλλαγής δημοτών:

 

1. Απαλλαγή από δημοτικά τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού των δημοτών που πλήττονται από τα έκτακτα μέτρα, εφόσον οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές και οι δημότες σε αναστολή εργασίας.


2. Μη επιβολή προσαυξήσεων για όλες τις ρυθμισμένες οφειλές των οφειλετών του Δήμους μας.


3. Απαλλαγή υποχρέωσης καταβολής αντιτίμου για τη χρήση των αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων, που είναι σε λειτουργία για όσο διαρκούν τα μέτρα περιορισμού.

 

4. Καταβολή έκτακτης ενίσχυσης στους δημότες που πλήττονται από τα έκτακτα μέτρα και βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

 

5. Καταβολή έκτακτης ενίσχυσης στους επιχειρηματίες που πλήττονται από τα έκτακτα μέτρα και οι επιχειρήσεις τους παραμένουν υποχρεωτικά κλειστές.

 

6. Δωρεάν τάμπλετ και WiFi σε οικογένειες με παιδιά και χαμηλό ετήσιο εισόδημα καθώς και στις  μονογονεϊκές αλλά και στις τρίτεκνες η πολύτεκνες οικογένειες.IMG_20201104_172802_892.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων