Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Δεν θα συνεχίσουμε να είμαστε η πίσω αυλή της Αττικής
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,12/11/2020

 ......

Συμβολικός αποκλεισμός του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό από τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας ......

  Ο Δήμαρχος,μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας,εργαζόμενοι και πολίτες του Δήμου πραγματοποίησαν σήμερα συμβολικό αποκλεισμό του ΣΜΑ Σχιστού,διαμαρτυρόμενοι για τα σχέδια κυβέρνησης,Περιφέρειας και ΕΔΣΝΑ να δημιουργήσουν στην περιοχή του Σχιστού εργοστάσιο επαξεργασίας και καύσης απορριμμάτων.


  "Δεν θα συνεχίσουμε να είμαστε η πίσω αυλή της Αττικής",δήλωσε κατά τη διάρκεια της δράσης ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας,Χρήστος Βρεττάκος και ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες,μέσω ανάρτησης που έκανε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης,για την επόμενη δράση αποκλεισμού του ΣΜΑ Σχιστού για την επόμενη Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 στις 6.00' π.μ. 


  Αναλυτικά,η ανάρτηση του Χρ.Βρεττάκου έχει ως εξής:


  ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΙΣΩ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


  Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο συμβολικός αποκλεισμός του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό με την συμμετοχή πολλών μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.


  Ήταν ένα μήνυμα σε περιφερειακή Αρχή και κυβέρνηση ότι δεν θα μείνουμε απαθείς στους σχεδιασμούς τους να φορτώσουν για άλλα 30 χρόνια στη Φυλή και το Σχιστό όλα τα απορρίμματα της Αττικής.


  Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την άλλη Πέμπτη στις 6 το πρωί στον ίδιο χώρο.


 

  Να είναι σίγουροι ότι όταν περάσει η πανδημία, δίπλα στους δημοτικούς συμβούλους θα είναι και ο λαός της πόλης.125183151_1718621074969913_3611998646603106101_n.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων