Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ | Έκτακτη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,09/11/2020

 ......

Με αφορμή την ανάθεση του έργου κατασκευής νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή - Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι.Ανακοίνωση του γραφείου τύπου ......

  Από το γραφείο τύπου του Δυτικού Μετώπου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – πρόσκληση σε έκτακτη διαδικτυακή συνέντευξη με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων και την κατασκευή εργοστασίου στη Φυλή:

  Με αφορμή την ανάθεση του έργου κατασκευής νέου ΧΥΤΑ στη Φυλή, αλλά και τους εν εξελίξει διαγωνισμούς για τις μονάδες επεξεργασίας - καύσης  απορριμμάτων σε Φυλή - Σχιστό και την επέκταση του ΕΜΑΚ, η γραμματεία του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ  σας προσκαλεί σε διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, την Τετάρτη 11/11/2020, στις 12 το μεσημέρι.


  Στην συνέντευξη θα αποκαλυφθούν, για πρώτη φορά, σοκαριστικά στοιχεία που αφορούν το διαγωνισμό για το νέο ΧΥΤΑ στη Φυλή και τους κινδύνους που εγκυμονεί, καθώς και τα πιθανά σενάρια για την καύση των απορριμμάτων. Θα ανακοινωθούν, επίσης, οι προτάσεις του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για την αγωνιστική απάντηση που πρέπει να δοθεί ακόμα και κατά την περίοδο του lock Down.


  Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά στα κοινωνικά δίκτυα.


  Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα ZOOM και ο σύνδεσμος:

https://us02web.zoom.us/j/6324496735


 

  Για περισσότερες πληροφορίες και συνεννοήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση oxi.xyta.filis@gmail.com ή στα τηλέφωνα  6906896199 - 6979766813synentefksidytikometopo.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων