Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΙΒΛΙΟ | Ο Καθρέφτης της Εστρέλλα Φερνάντες
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,08/08/2020

 .......

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Αναστασίας Ξυγκάκη



 .......

Κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗ, το πρώτο βιβλίο της Αναστασίας Ξυγκάκη, με τίτλο « Ο Καθρέφτης της Εστρέλλα Φερνάντες»

Ισπανία , τέλος 19ου αιώνα αρχές 20ου. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια ιδιαίτερα ταραγμένη κοινωνικά και πολιτικά εποχή που σημαδεύεται από τις συνεχείς  αγροτικές και εργατικές  εξεγέρσεις εναντίον του καθεστώτος  και την βίαιη καταστολή τους. 

Ο απαρηγόρητος από τον χαμό της γυναίκας του  μεγαλοϊδιοκτήτης γης Δον Αλφόνσο Φερνάντες και η  έξυπνη και θαρραλέα μοναχοκόρη του Εστρέλλα,  μετά την φυγή τους απο το αρχοντικό τους στη Μαδρίτη, ζουν ήσυχα  σ' ένα μικρό ψαροχώρι της Μούρσιας.  Ο ξαφνικός θάνατος  του λατρεμένου της πατέρα και ένα καλά οικογενειακό μυστικό που έρχεται στο φως, συγκλονίζουν την νεαρή Εστρέλλα  και την οδηγούν στον ματωμένο δρόμο της εκδίκησης. Δεν διστάζει ,προκειμένου να υλοποιήσει το σκοτεινό σχέδιό της ,να απαρνηθεί το όνομα και τα πλούτη της  και να  συμμαχήσει με τους ορκισμένους εχθρούς της τάξης της ,τους εξεγερμένους ελευθεριακούς. Σ' αυτή την θανάσιμη αναμέτρηση  με το παρελθόν που την στοιχειώνει, η Εστρέλλα θα συναντήσει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός αναρχικού και θα πληρώσει το τίμημα των επιλογών της.


Ξυγκάκη Αναστασία: Γεννήθηκε  στον Κακόβατο Ολυμπίας  από γονείς αγρότες και μεγάλωσε στην Αθήνα.   Εργάστηκε  ως υπάλληλος στην  ΕΡΤ και ως ελεύθερη επαγγελματίας στο Λαγονήσι. 

Το 2007 μελοποιήθηκαν  στίχοι της από την εταιρία SONY MBG


Ειναι παντρεμένη  και μητέρα δυο παιδιών. Ζει  με την οικογενειά της τα τελευταία 30 χρόνια στο Λαγονήσι.


 

''Ο Καθρέφτης της Εστρέλλα Φερνάντες'' ειναι το πρώτο της βιβλίο



WEB2.jpg
WEB3.jpg
xigaki.jpg



Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων