Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Στον αγώνα ενωμένοι και στη μάσα ...ενωμένοι;
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,30/04/2020

 ...

του Κ. Μουγκοπέτρου ...
  Είναι πραγματικά συγκινητική η προσέγγιση του "παγκόσμιου" λαού, σχετικά με τον χαρακτήρα που προσδίδει στον αγώνα κατά του covid-19,σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Και γιατί είναι συγκινητική; Γιατί όλος ο πλανήτης, ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΟΜΟΦΩΝΙΑ (δεξιοί – κεντρώοι –αριστεροί – κομμουνιστές – αντιεξουσιαστές κ.λ.π.), εκθειάζει, επιδοκιμάζει και παρακινεί - παρακαλεί, τον κάθε συνάνθρωπο του (χειροκροτώντας με θόρυβο ορισμένοι τους υγειονομικούς) στη λογική του "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ".

 

Αλήθεια, τι καλλίτερο και ανθρωπινότερο από αυτό;

 

Αλήθεια, ποσό ευκολά ο covid-19,καταφερε να καταδείξει ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός;

 

 

Και εξηγούμαστε:...Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δώρισε λέει 1.000.000 ευρώ ,ο Κ. Ρονάλντο δώρισε άλλο 1.000.000 , ο... άλλο 1.000.000, το ίδρυμα Στ. Νιάρχος δίνει λέει 100.000.000 ευρώ, στην πάλη κατά του covid-19, το ίδρυμα Ωνάση δίνει ... ευρώ, ο Μπιλ Γκέιτς δίνει ... ευρώ κ.ο.κ.

 

Μπράβο τους, λέμε.

 

Όμως και ο πλέον αφελής αντιλαμβάνεται, αν κάνει μια δευτερη σκέψη, ότι για να δωρίσει κάποιος αυτά τα ποσά, σημαίνει ότι έχει μέσα στο "ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΥ" συσσωρευμένα υπερπολλαπλάσια ποσά.

 

ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΤΑΙ: Το "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" κάμπτεται όταν πρόκειται για συσσώρευση χρήματων; Και αν ναι γιατί;

 

Ναι κάμπτεται, απαντούν οι χειροκροτητές των νοσηλευτών (που μέχρι χθες τους έβριζαν όταν απεργούσαν για τη βελτίωση του ΕΣΥ, των μισθών τους & των συνθήκων εργασίας τους), γιατί κάτι τέτοιο είναι αντιδημοκρατικό. Διότι πρέπει ο κάθε άνθρωπος να έχει το δικαίωμα να μαζεύει, όσα χρήματα θέλει και μπορεί από τη δουλειά του, ελεύθερα, νόμιμα!!! και ασταμάτητα, για τον εαυτό του (ΕΝΑΣ και όχι για ΟΛΟΥΣ).

 

Τους απαντάμε ρωτώντας: Ωραία, ποιος ο λόγος να έχει στο μπαούλο του ο κάθε Ρονάλντο ή ο κάθε Ωνάσης και ο κάθε Νιάρχος με τα ιδρύματά τους, ένα σωρό λεπτά, αφού τα δώριζει; Γιατί να τα έχει αυτός και να μην βρίσκονται στα ταμεία της κοινωνίας ΥΠΕΡ (μεταξύ άλλων) και των κατά τόπους ΕΣΥ, ώστε να εφαρμόζουμε απρόσκοπτα το "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" που όλος ο πλανήτης σήμερα το φωνάζει και προφανώς το εννοεί; Απαντάμε ότι "οι διάφοροι" δωρητές θέλουν πιο πολλά, πιο πολλά, πιο πολλά, έτσι ώστε να μπορούν να δωρίζουν όταν επιθυμούν μια παρωνυχίδα τους στους "καημένους" ασθενείς. Αλήθεια, γιατί δεν τα δίνουν όλα; Αφού είναι πάγκοινως γνωστό πλέον ότι το 5% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 90% του παγκοσμίου
πλούτου; Έτσι όμως εάν γινόταν θα είχαμε πετύχει την παγκόσμια ανοσία ή έστω το maximum της παγκόσμιας ίασης, καθώς επίσης την παγκόσμια κάλυψη σε σίτιση, ύδρευση, ένδυση, στέγαση, άθληση, ψυχαγωγία κ.λ.π.

  

 Τέλος, είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Αποβλ/σης) ΛΟΒΟΤΟΜΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ Ε Ν Τ Ε Λ Λ Ο Ν Τ Α Ι ΚΑΙ Ε Π Ι Θ Υ Μ Ο Υ Ν. Ας μην διαμαρτυρηθούν για το "εντέλλονται", γιατί οι ίδιοι αποκάλυψαν στο παρελθόν για τις "μαύρες σακούλες σκουπιδιών" που κυκλοφορούσαν στο πάλαι ποτέ Υπουργείο Τύπου, γεμάτες με "μαρούλια". Είναι επίσης γνωστό ότι τα διαφορά Πρωτοψαλτάκια, Πρετε/ρακια και πολλοί ανά τον κόσμο υπαλληλίσκοι των ΜΜΕ, κατευθύνουν (συμφωνώντας απολυτά, βεβαίως - βεβαίως, με τη λογική της δυνατότητας του οιουδήποτε, στην ελεύθερη και αέναη συσσώρευση κέρδους) και διαμορφώνουν τη σκέψη των κοινωνιών, σε τρόπο ώστε, όταν με το καλό φύγει ο covid-19, να υπάρχουν πάλι μεγάλες μάζες λαών ανά την υφήλιο, θιασώτες της απρόσκοπτης δυνατότητας συσσώρευσης κέρδους ΑΝΤΙ να είναι θιασώτες του "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΑΜΕ. Την ίδια στιγμή βέβαια, φοβισμένοι έως και χεσμένοι από την παγκόσμια επίθεση του covid-19, υποστηρίζουν ότι πρέπει ΟΛΟΙ να μείνουμε σπίτι για να βοηθήσουμε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κοινωνία να σωθεί από τον covid-19, στη λογική πάντα του "όλοι για έναν και ένας για όλους").

 

Ουαί υμίν υποκριταί και φαρισαίοι!!!

 

Συνεπώς, συμπερασματικά θα ευχηθούμε και θα παλέψουμε να διαμορφωθούν κοινωνίες - θιασώτες του "ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (όπως και σήμερα) αλλά και ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ (αύριο)", αφαιρώντας τον πλούτο από αυτούς που τον κατέχουν, εκδίδοντας Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.)!!! όπως άλλωστε κάνουν σήμερα οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο (ο άλλος -ΟΡΜΠΑΝ- έκλεισε τη βουλή "για το καλό τους").

 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.

ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ.

 


Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων