Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΧΟΛΙΟ | Υπάρχει και η προσωπική ευθύνη
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,23/08/2019

 ...

Συνήθως φταίνε οι άλλοι. Ενίοτε φταίει το κακό μας το κεφάλι... 

....
  Η κατάσταση ενός αθλητικού χώρου από άποψη υποδομών (πχ τάπητας, περίφραξη, τέρματα κλπ) είναι υπόθεση και υποχρέωση του Δήμου.

 

 

 

 

  Η διατήρησή του όμως σε καλή κατάσταση είναι κυρίως υπόθεση όσων τον χρησιμοποιούν. Αν κάποιοι θα παίζουν ποδόσφαιρο σε ανεκτές συνθήκες ή σε συνθήκες βρωμιάς και απαξίωσης είναι υπόθεση των ίδιων των αθλούμενων.

 

 

  

 

  Γι αυτό και θεωρήσαμε απαράδεκτη την εικόνα του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5x5 στον Παράδρομο της Αττικής Οδού και η ευθύνη ανήκει ακέραιη σε κάποιους από όσους το χρησιμοποιούν.

 

 

 

 

  Ο σωρός από άδεια πλαστικά μπουκάλια νερού το μαρτυρά. Δεν είναι υπόθεση του Δήμου να απορρίψει τα μπουκάλια του καθενός, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει και καλάθι απορριμμάτων στην είσοδο.

 

 

 

 

  Η λύση είναι απλή: Χρειάζεται λίγη σκέψη πριν, για τις ευθύνες μας απέναντι στο δημόσιο χώρο, μια σακούλα και 2-3 λεπτά στο τέλος για να μαζέψουμε τα δικά μας απορρίμματα, αλλά και κάποιου άλλου. Εννοείται ότι όλα καταλήγουν στον κάδο της ανακύκλωσης.

 

 

 

 

  Παραθέτουμε και σχετικές φωτογραφίες, που περιγράφουν επακριβώς το τι πρέπει όλοι να κάνουμε (δεν είναι και κατόρθωμα).

 

 

  Υ.Γ. Στο Δήμο Ηρακλείου αναλογεί μόνο είτε η επισκευή του πλέγματος στην είσοδο, είτε η αφαίρεση ενός τμήματος, για να αποφευχθεί κάποιος τραυματισμός. 5X5katharismos1.jpg
5X5katharismos2.jpg
5X5katharismos3.jpg

5X5katharismos4.jpg
5X5katharismos5.jpg
episkevidimos.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων