Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Η Ελλάδα προοδεύει....
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,23/06/2019

...
...

ας επιμείνουμε τώρα που καταφέραμε να την κρατήσουμε όρθια να συνεχίσει με σταθερά βήματα στο μέλλον.

 

Γράφει η Ιωάννα Κοντούλη, υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας ...

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου θα κρίνουν το τι κυβέρνηση θα έχουμε την επόμενη ημέρα. 

 

  Όσες και όσοι είχαμε προσδοκίες από αυτή την Κυβέρνηση,  η συμμετοχή και όχι η αδιαφορία είναι σε αυτές τις εκλογές η ελπίδα και ο ρεαλιστικός δρόμος για την προώθηση αυτών των προσδοκιών. Να προχωρήσει η κοινωνία όρθια ένα βήμα μπροστά και να μην γυρίσει ο τόπος στο σαθρό και νοσηρό παρελθόν που μας οδήγησε στα καταστροφικά μνημόνια.


  Η στήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σημαίνει ότι, παρά τα λάθη και τις αδυναμίες που αναμφίβολα υπήρξαν, αυτός είναι ο  χώρος που εκφράζει τους εργαζόμενους και τις υγιείς, ανανεωτικές και παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και που μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική και την αναπτυξιακή βιωσιμότητα της ελληνικής κοινωνίας και της νέας γενιάς. Σημαίνει ότι αυτός είναι ο χώρος που μπορεί και οφείλει να υλοποιήσει τη μετάβαση της χώρας σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά με σεβασμό στους ανθρώπους και το περιβάλλον. Στην πράξη, κι όχι με παχιά λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις, εγγυάται την ενίσχυση και την αποκατάσταση εκείνων που στις σκληρές συνθήκες των μνημονίων η καθημερινότητά τους μετατράπηκε σε οικονομικό βραχνά και αδιάκοπο αγώνα επιβίωσης. 

 

  Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας -Β1,  είναι μέρος αυτής της κοινής προσπάθειας να κυβερνηθεί η χώρα από έναν πολιτικό και κοινωνικό χώρο που διαχρονικά οφείλει να αναλαμβάνει την ευθύνη να εκφράζει τον κόσμο της εργασίας και της  σύγχρονης και περιβαλλοντικά φιλικής εγχώριας παραγωγής, κι όχι από αντικοινωνικές δυνάμεις που υπόσχονται στην καλύτερη περίπτωση μια οικονομική μεγέθυνση με πείνα και την επιστροφή σε ένα χρεοκοπημένο δήθεν αναπτυξιακό μοντέλο "Ζήσε και άσε τους άλλους να Πεθάνουν"!
Προχωράμε μπροστά. Μακριά από διαχωρισμούς. Με κοινωνική ενότητα και ελπιδοφόρα προοπτική για όλους. Θέτοντας στο επίκεντρο τον Άνθρωπο, το Περιβάλλον και τη Νέα Γενιά εργαζομένων, επιστημόνων και υγιών παραγωγικών  δυνάμεων. kontouliioanna.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων