Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Γ. Κουμουτσάκος: Στις 7 Ιουλίου η χώρα αλλάζει σελίδα
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,17/06/2019

...

 

Άρθρο του Γιώργου Κουμουτσάκου,επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιου βουλευτή στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας

 

...Στις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου οι Έλληνες αποφασίζουν να αλλάξουν σελίδα για τη χώρα και τη ζωή τους.

 

Το αποτέλεσμα της ευρωκάλπης συνιστά την αρχή μιας πορείας για αλλαγή στη χώρα σε μια κρίσιμη συγκυρία για την οικονομία, τις διεθνείς και πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη και τον κόσμο.

 

Μετά από δέκα χρόνια κρίσης η Ελλάδα έχει ανάγκη να ορθοποδήσει και να βγει μπροστά με αυτοπεποίθηση διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει στην ευρύτερη γειτονιά της, αλλά και την Ευρώπη.

 

Για να επιτευχθεί αυτό, οι προϋποθέσεις είναι συγκεκριμένες.

 

Η χώρα χρειάζεται μια πολιτική ηγεσία με όραμα, σαφείς πολιτικές θέσεις και προτάσεις. Η ΝΔ διεκδικεί την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού έχοντας ήδη διατυπώσει με σαφήνεια τους στόχους και το πρόγραμμα της για τη χώρα σε βάθος χρόνου.

 

Χωρίς λαϊκισμούς, εύκολες λύσεις και παροχολογία. Βασικός στόχος να μετατραπεί η αναδιανομή μιζέριας σε παραγωγή και δίκαιη αναδιανομή εθνικού πλούτου.

 

Και αυτός μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την ανάπτυξη με όρους βιωσιμότητας, καινοτομία, μείωση φόρων, ενθάρρυνση επενδύσεων, αξιοποίηση των δυνατοτήτων που δίνει η 4η Βιομηχανική επανάσταση.

 

Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να προσελκύσουμε υγιείς επενδύσεις, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα και δημιουργώντας νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα της ανεργίας και ο ξενιτεμός των νέων μας.

 

Να δημιουργηθούν στα επόμενα πέντε χρόνια 700.000 νέες θέσεις εργασίας και να δοθεί το μήνυμα στους Έλληνες του brain drain να γυρίσουν στην πατρίδα μας.

 

Η ΝΔ καταθέτει ως πρόταση για μείωση της φορολογίας, προκειμένου να στηριχθεί η μεσαία τάξη, οι μικροί επιχειρηματίες, οι νέοι εργαζόμενοι. Όσους παράγουν πλούτο, μοχθούν και έχουν υποστεί πραγματικό διωγμό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

 

Η μείωση της φορολογίας θα αυξήσει και τα έσοδα του κράτους γιατί οι μεγάλοι φόροι "σκοτώνουν τους... φόρους" και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις μιας υγιούς ανάπτυξης. Και αυτό σημαίνει δουλειές. Σταθερότητα και προοπτική για την ελληνική οικονομία.

 

Τα παραπάνω θα ισχυροποιήσουν αδιαμφισβήτητα και την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Θα αποκατασταθεί η αξιοπιστία, η εμπιστοσύνη. Απαραίτητες προϋποθέσεις για να διεκδικεί τη στήριξη εταίρων και συμμάχων, αλλά και για να έχει ισχυρό λόγο και ρόλο στα τεκταινόμενα στην ευρύτερη περιοχή της και την Ε.Ε.

 

Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες καλούνται να επιλέξουν και πρόσωπα. Πρόσωπα έμπειρα και ικανά να διαχειριστούν τις προκλήσεις της "επόμενης μέρας". Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να επιλεγούν οι καλύτεροι και οι πιο άξιοι. Είναι στο χέρι όλων μας να διεκδικήσουμε και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα και για τις ζωές μας.koymoytsakos7.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων