Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Γιατί Συμμαχία Πολιτών στη Μεταμόρφωση-Άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,24/05/2019

...

 

Αναδημοσίευση άρθρου του Β. Καραβάκου στην Εφημερίδα των Συντακτών

 

...Η Συμμαχία Πολιτών ζητά και την ψήφο των δημοτών της Μεταμόρφωσης (εκτός από τη συμμετοχή τους), επειδή η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση «μίλησε» με πράξεις σε όλη την πενταετία που συμπληρώνεται αυτές τις μέρες:

 

• Διατήρησε ανοιχτά για τους πολίτες τα γραφεία της, στο κέντρο της πόλης, με καθημερινή λειτουργία, επί πέντε έτη.

 

• Λειτούργησε ως ο σημαντικότερος οργανισμός αλληλεγγύης με δεκάδες πράξεις αλληλεγγύης για όσους έχουν ανάγκη. Συνεχείς αποστολές στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θηβών, στις φυλακές νέων Αυλώνα, στο Δρομοκαΐτειο Ιδρυμα, στο ΠΙΚΠΑ, στο Πρότυπο Παιδικό Νηπιοτροφείο, για τους πρόσφυγες (Πειραιά, Λαύριο, Λέσβο), φάρμακα για τη Γάζα (2014) και για Κοινωνικά Ιατρεία της Αττικής, στη Μάνδρα και στο Μάτι.

 

• Ηταν σε αμφίδρομη σχέση με την κοινωνία. Εκανε 8 εκδόσεις της εφημερίδας της, σε δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα, που έφτασαν σε όλη την πόλη, και 5 εκδόσεις ενημερωτικών φυλλαδίων με συγκεκριμένα θέματα.

 

• Πραγματοποίησε 25 ανοιχτές συγκεντρώσεις ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης και 20 εκδηλώσεις με πολιτιστικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

 

• Ανέδειξε όλα τα σημαντικά προβλήματα της πόλης. Ενδεικτικά αναφέρω: Κηφισός, διαχείριση απορριμμάτων, υπερφορολόγηση μέσω δημοτικών τελών. • Ελυσε προβλήματα, με σημαντικότερο το ζήτημα της ανέγερσης του 2ου Λυκείου, έχοντας αντίθετη τη δημοτική αρχή.

 

• Κατέθεσε συγκεκριμένες και άρτιες προτάσεις για σημαντικά ζητήματα. Ξεχωρίζουν τα δημοτικά τέλη, η διαχείριση των απορριμμάτων, η σχολική στέγη κ.ά.

 

• Συμμετείχε σε όλες τις λειτουργίες της αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ, ΠΕΔΑ) σε όλη τη χώρα.

 

• Εχει στελέχη με αυτοδιοικητική και πολιτική επάρκεια, στην κατεύθυνση της προστασίας και ανάπτυξης του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης, έτοιμα να διοικήσουν τον δήμο την επόμενη μέρα.

 

• Εχει ολοκληρωμένη πρόταση, διαμορφωμένη μέσα από την πράξη: Το πρόγραμμά της προέρχεται από τη δράση στην κοινωνία την περίοδο 2014 – 2019, αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας.

 

Ζητά την ψήφο και τη στήριξη της κοινωνίας επειδή, εν τέλει, απέδειξε ότι εννοεί όσα λέει, κάνοντας πράξη περισσότερα από όσα παρουσίασε στην κοινωνία της πόλης μας το 2014.

 

*Βασίλης Καραβάκος

Επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσηςefysn.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων