Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Υποψήφιος Δήμαρχος με Αυτοπεποίθηση ή με Χαμηλή Αυτοεκτίμηση;
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,15/05/2019

 ...

Γράφει ο Δημήτρης Ρεντζής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Μεταμόρφωσης με τη Συμμαχία Πολιτών και το Βασίλη Καραβάκο ...

...
Από τον περασμένο Ιούνιο, στη μεγάλη συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία της Μεταμόρφωσης . ο επικεφαλής της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για τη Μεταμόρφωση ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΒΑΚΟΣ, απηύθυνε πρόσκληση – πρόκληση, προς τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων.


Να βγουν όλοι μαζί στην πόλη, σ΄ έναν δημόσιο διάλογο.
Στο κέντρο, στην κάθε γειτονιά!
Να έρθει ο κόσμος, να ακούσει τι έχει να πει ο καθένας τους.
Να τους θέσει ερωτήσεις , να γίνει αν χρειαστεί και ένας δεύτερος γύρος.
Ένα δημόσιο Debate δηλαδή!


  Έτσι, θα καταλάβει ο κόσμος, ποιος είναι ο πιο ικανός. Ποιος έχει πραγματικό σχέδιο, ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Ποιος έχει πολιτικό στόχο και ποιου η προσωπική φιλοδοξία έχει μετατρέψει τον πολιτικό στόχο σε αυτοσκοπό!

 

  Έκτοτε επανέλαβε πολλές φορές την πρόσκληση – πρόκληση.
Άλλωστε τι πιο τίμιο, τι πιο δημοκρατικό;


Φυσικά ο Κος ΚΑΡΠΕΤΑΣ και ο Κος ΣΑΡΑΟΥΔΑΣ κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν! Ουσιαστικά αρνούνται τον δημόσιο διάλογο.

 

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Ο δημότης τι διαλέγει;
Υπ. Δήμαρχο με Αυτοπεποίθηση , που είναι διατεθειμένος να εκτεθεί δημόσια με κάθε κόστος , ή θα διαλέξει Υπ. Δήμαρχο που φοβάται μήπως επιβεβαιωθεί δημόσια η Ανεπάρκειά του, η οποία θα οδηγήσει σε Αποδοκιμασία, Κριτική, Απόρριψη…….

 

Είναι ΚΟΙΝΟΣ ο ΦΟΒΟΣ των κ.κ. ΚΑΡΠΕΤΑ – ΣΑΡΑΟΥΔΑ, έναντι του κ. ΚΑΡΑΒΑΚΟΥ. Ξέρουν ότι η ικανότητα έχει διακριθεί εδώ και 4,5 χρόνια στα Δημοτικά Συμβούλια. Και ότι αυτό δεν πρέπει να βγει και παραέξω!

Και δεν αποδέχονται την πρόσκληση – πρόκληση, γιατί φοβούνται μήπως εκτεθούν αρνητικά, μήπως γελοιοποιηθούν. Το ερώτημα είναι: Πως θα αποφύγει την πρόσκληση σε Debate, αυτός που θα καταφέρει να μπει με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στο δεύτερο γύρο; Τι θα σημαίνει πιθανή άρνηση του σε δημόσιο διάλογο;


Και τότε κανένας προεκλογικός μηχανισμός που έχουν στήσει, κανένα ψέμα που έχουν πει, κανένα επιχειρηματικό ή κομματικό συμφέρον που εκπροσωπούν, καμία τακτική σύγχρονων Μαυρογιαλούρων που έχουν υιοθετήσει, θα τους σώσει από την Απόρριψη! Και οι γελοίες βόλτες στις Λαϊκές αγορές, θα έχουν τελειώσει……dimitrisrentzis41.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων