Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Πορευόμαστε με το Εμείς
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,15/05/2019

 ...

Γράφει ο Κοκολιός Χρήστος – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεταμόρφωσης με την Πολιτεία Πολιτών...
  Σε μία εποχή που οι ρυθμοί της καθημερινής μας ζωής έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι τεχνολογικές εξελίξεις είναι ραγδαίες εμείς στη Δημοτική Κίνηση Πολιτεία Πολιτών του Δήμου Μεταμόρφωσης βάζουμε μπροστά τον Άνθρωπο. Αποφασίσαμε να αφήσουμε μακριά τις πολιτικές μας ιδεολογίες και τα κομματικά μας χρώματα και να πορευτούμε με το Εμείς και όχι με το εγώ. Πριν τέσσερα χρόνια ξεκίνησε να σχεδιάζεται το πρόγραμμα μας επικαιροποιώντας κάθε μεταβολή των δεδομένων του σε καθημερινή βάση.

 

  Λίγες μέρες απομένουν από την εκλογική διαδικασία της 26η Μαΐου που οι δημότες της πόλης μας θα αναδείξουν με την ψήφο τους, τον επόμενο δήμαρχο τους και εκείνη τη δημοτική κίνηση (οι υπόλοιποι συνδυασμοί αυτοαποκαλούνται παρατάξεις) που θα οδηγήσουν την πόλη σε ένα διαφορετικό δρόμο ανάπτυξης. Είμαστε έτοιμοι και με τη δική σας εντολή, να το υλοποιήσουμε.

 

  Ασχολούμαι -κατά τα λεγόμενα- με τα «κοινά» της πόλης περισσότερο από δύο δεκαετίες και έθεσα εαυτόν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014 με την παράταξη ¨Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση¨ Λόγοι αρχής αλλά και διαφορετικής πολιτικής κουλτούρας υπέβαλαν την παραίτηση μου ένα χρόνο αργότερα. Μερικούς μήνες αργότερα δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από το Σάββα Νάνο να συζητήσουμε για τη δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης σε συνέχεια μιας πρότασης μου που του είχα απευθύνει το 2010 αφού στο πρόσωπο του έβλεπα τον άνθρωπο εκείνον που θα μπορούσε να ηγηθεί αλλά και να φέρει τις μεγάλες και καινοτόμες αλλαγές που χρειάζεται ο δήμος μας από τη θέση του δημάρχου. Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα του και να εμπιστευτείτε τη δημοτική κίνηση Πολιτεία Πολιτών. Θέτω τον εαυτό μου στη δική σας κρίση με την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Σάββα Νάνου. kokolios.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων