Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | Γιατί θέλω τον Παναγιώτη Μανούρη Δήμαρχο στη Νέα Ιωνία
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,16/10/2018

 ....

Διονύσης Κορδάς, μαθηματικός..

  Σε μια εποχή που οι πόλεις αλλάζουν και αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς, η Νέα Ιωνία δυσκολεύεται να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής και να γίνει μια σύγχρονη πόλη αντάξια της ιστορίας της και των ανθρώπων της.

 

  Στη σύγχρονη πραγματικότητα τα προβλήματα των πολιτών επιλύονται άμεσα. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο πολίτης έχει εύκολη πρόσβαση στις αντίστοιχες υπηρεσίες κι εκείνες από την πλευρά τους σέβονται το χρόνο του και προστρέχουν να τον βοηθήσουν. Η δυνατότητα αυτή δίνεται πλέον με διαδικτυακές πλατφόρμες και εργαλεία τηλεματικής, όπου γίνεται άμεση καταγραφή των παράπονων και των προβλημάτων και ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα επίλυσης του κάθε προβλήματος.

 

  Η ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, η πόλη με ένα από τα καλύτερα Εμπορικά Κέντρα της Αθήνας, επιβάλλεται να διατηρήσει και να βελτιώσει τον ιστορικό της ρόλο, ως κόμβος αγορών. Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρχει άνετη κίνηση των πεζών και εύκολη πρόσβαση των οχημάτων στη συγκεκριμένη περιοχή. Να υπάρξουν χώροι αναψυχής, πνεύμονες πρασίνου, δράσεις που θα γίνουν πόλος έλξης για κατοίκους κι επισκέπτες, δρώμενα Πολιτισμού και Τέχνης.
Οι επιχειρηματίες σε συνεργασία με τη Δημοτική αρχή πρέπει να αναδείξουν τα πλεονεκτήματα, που έχει η πόλη μας.

 

  Πλοηγός σ’ αυτή τη διεργασία ανέλιξης οφείλει ΙΔΑΝΙΚΑ να είναι ο Δήμος της Νέας Ιωνίας και εκεί χρειάζονται άνθρωποι με σύγχρονη αντίληψη, γνώση και θέληση, όπως ο Παναγιώτης Μανούρης. Με όραμα, εργατικότητα, ανοιχτούς ορίζοντες συνεργασιών και απόλυτη αντίληψη της ευθύνης να «τρέξεις» μία πόλη που βάλτωσε στο χθες και να απελευθερώσεις τις υγιείς δυνάμεις, που θα την οδηγήσουν στο αύριο.

 

 kordasdionysis1 modified.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων