Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΣΧΟΛΙΟ | Θέλεις να μάθεις το ορισμό της χειραγωγημένης δημοσκόπησης;
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,19/12/2017

 ...

Αν ΝΑΙ , τότε είναι εύκολο!
Διαβάζεις το ερωτηματολόγιο που δόθηκε στους συνέδρους της ΝΔ και έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται: 

  • Κάτι υπέροχες ερωτήσεις, όπως το “Να παραχωρηθεί σε ιδιώτες, όπου είναι δυνατό και πιο οικονομικό, η αποκομιδή των σκουπιδιών;" δε θα τολμούσε να τις κάνει ούτε ο πιο “στημένος” δημοσκόπος. Το ότι το “Οχι” πήρε 10,4% είναι ηρωικό κατόρθωμα! Αποδεικνύει το ρίζωμα των κομμουνιστικών ιδεών στη Νέα Δημοκρατία!
  • Είναι σαν τις ερωτήσεις που γελώντας λέμε να κάνουμε σε δημοσκοπήσεις σε Δήμους, με το ερώτημα: “Θέλετε να επανεκλεγεί ο ίδιος Δήμαρχος ή προτιμάτε έναν καινούργιο, άφθαρτο, με νέες ιδέες και διάθεση για δουλειά;”. Ακόμα και η γυναίκα του νυν Δημάρχου ναι θα πει!
  • Και εμείς κάνουμε πλάκα μεταξύ μας! Αυτοί το κάνουνε στα σοβαρά και δίνουν και στη δημοσιότητα το “αποτέλεσμα”. Υποτίθεται ότι αυτό είναι το πράσινο φως στον Κ. Μητσοτάκη για να προχωρήσει σε “μεταρρυθμίσεις”.
  • Δηλαδή να πάνε τα σκουπίδια σε ιδιώτες κι ας κοστίζουν 2-3 φορές παραπάνω! Φυσικά αυτό δεν το είπανε στους συνέδρους...Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το παράδειγμα της Πελοποννήσου του κ. Τατούλη, αλλά αυτά δεν τα λέμε!
  • Κατά τα άλλα είναι εντυπωσιακό ότι σε ένα κόμμα νεοφιλελεύθερο (δηλ υπέρ της διάλυσης κάθε κρατικής παρουσίας στο σύνολο της οικονομικής ζωής) το 36% λέει όχι στην υποκατάσταση της δημόσιας ασφάλισης από την ιδιωτική (Ερώτηση 12), το 35% λέει όχι στην ανοχή στην παραβίαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας από επιχειρήσεις, εώς 16.6% λέει όχι στην απώλεια της φοιτητικής ιδιότητας των “αιωνίων” φοιτητών (πολύ μεγάλο σε σχέση με τη σπέκουλα που έχει γίνει στο θέμα).
  • Ένα τεράστιο 33% (για τη Νέα Δημοκρατία μιλάμε) λέει όχι στο πέρασμα της Πρωτοβάθμιας υγείας στους Δήμους, 39% ζητά να μετράνε περισσότερο τα χρόνια προϋπηρεσίας στις προαγωγές των δημοσίων υπαλλήλων (αυτά παθαίνεις όταν ρωτάς με ΝΑΙ -ΟΧΙ σε κλειστές ερωτήσεις..)
  • Να μη μιλήσουμε για ερωτήσεις του τύπου “να παταχθεί η ανομία στα Εξάρχεια και άλλες περιοχές παραβατικότητας”. Είναι σαν τον νέο, εργατικό, άφθαρτο υποψήφιο Δήμαρχο που λέγαμε παραπάνω.
  • Μπρος στη βιασύνη τους να πάρουν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα τους ξέφυγαν κάποια ερωτήματα που θα ήταν χρήσιμα για να ξέρουμε πως σκέφτονται οι σύνεδροι της ΝΔ. Θα μπορούσαν πχ να τους ρωτήσουν αν είναι πρέπει να είναι προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης η διερεύνηση και δημοσιοποίηση όλων όσων εμπλέκονται στα διάφορα Panama papers, η παραδειγματική τιμωρία τους και η άμεση δήμευση των περιουσιών τους. Για να το κάνει πράξη η επερχόμενη κυβέρνηση της ΝΔ, αφού θα είχε πάρει το “πράσινο φως”...

 

Δειτε το ερωτημστολόγιο ΕΔΩ

 erotisynedrioND.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων