Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Εκδήλωση της Περιφέρειας στο Συνεδριακό της Μεταμόρφωσης
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,15/04/2011

 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Αγ. Παρασκευή, 14-04-2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με επιτυχία έγινε η εκδήλωση που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 και ώρα 6.30 μ.μ. σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με την ευκαιρία του ερχομού του Πάσχα. Η πολιτιστική εκδήλωση είχε θέμα ‘‘Εκκλησία και Αυτοδιοίκηση σε πορεία συνεργασίας και αλληλεγγύης – Πορεία προς το Πάθος και την Ανάσταση του Κυρίου’’ και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος και ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας.
Ακολούθησε ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Κώστα Μανίατη με θέμα : ‘‘Εκκλησία και Αυτοδιοίκηση σε πορεία συνεργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης μέσα και από τη νοηματοδότηση του Πάθους και της Ανάστασης του Κυρίου’’.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε Ύμνους της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, Λαϊκούς Θρήνους με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, τρία τραγούδια από τον «Επιτάφιο» του Γιάννη Ρίτσου σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και τέλος βράβευση του π. Αντωνίου, ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Μανιάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Άννα Νταλάρα, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Κώστας Γείτονας, ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, οι Δήμαρχοι Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, Χαλανδρίου κ. Γεώργιος Κουράσης, Πεύκης-Λυκόβρυσης κ. Δημήτρης Φωκιανός, Αντιδήμαρχοι, ο Διευθυντής της Ελληνικής Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος της περιοχής του Βόρειου Τομέα Αθηνών, εκπρόσωποι Κοινωνικών Φορέων και Συλλόγων, Διευθυντές Υπηρεσιών και πλήθος κόσμου πού απόλαυσαν και χειροκρότησαν την εκδήλωση.
 


Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων