Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, ζητά τη στήριξη της κοινωνίας των πολιτών
Τελευταία ενημέρωση:Παρασκεύη,15/04/2011

...
Τη στήριξη των πολιτών ζητά το "Χατζηπατέρειο" Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Επί τέσσερις σχεδόν δεκαετίες, το "Χατζηπατέρειο" Κέντρο Αποκατάστασης Σπαστικών Παιδιών προσφέρει υψηλής ποιότητας θεραπευτικές, παιδαγωγικές και άλλες υπηρεσίες σε παιδιά που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση και τις οικογένειές τους, χάρη και στη συμπαράσταση των φίλων και υποστηρικτών του Ιδρύματός μας.

Το έργο του Κέντρου δεν ήταν ποτέ μια εύκολη υπόθεση, η τελευταία όμως δυσμενής οικονομική συγκυρία στην οποίαν έχει περιέλθει η χώρα, επηρεάζει άμεσα τη συνέχιση της λειτουργίας του. Με δεδομένη τη μείωση των πόρων του από δημόσιες πηγές, το Κέντρο χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ να βασίσει την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του σε δωρεές και χορηγίες.

Παρά τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες για όλους, πιστεύουμε ότι θα μπορέσετε να σταθείτε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε τη συνέχιση της δημιουργικής πορείας τόσων χρόνων .
Μια ενδεχόμενη παύση λειτουργίας του Κ.Α.Σ.Π- του πλέον εξειδικευμένου Κέντρου στον τομέα της αποκατάστασης βρεφών και παιδιών με κινητικές και άλλες δυσκολίες- θα στερήσει από αυτή την τόσο ευάλωτη κοινωνικά ομάδα πολύτιμες υπηρεσίες και παροχές.

Η βοήθεια που θα θελήσετε να μας προσφέρετε, για την οποία θα λάβετε σχετική απόδειξη δωρεάς, μπορεί να κατατεθεί είτε στα γραφεία του ΙΚΕ, είτε στους λογαριασμούς δωρεών που διατηρεί στις Τράπεζες:
Εθνική Τράπεζα: 133/480026-53 ΙΒΑΝ: GR 02 0110 1330 0000 1334 800 2653
MARFIN: 0423936407 ΙΒΑΝ: GR03 0280 2650 0000 0042 3936 407

Προσδοκώντας ότι θα σας έχουμε αρωγούς των προσπαθειών μας, σας στέλνουμε για την ενημέρωσή σας τα τελευταία νέα του Κέντρου μας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Το Δ.Σ του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας

 HATZIPATEREIO.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων