Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Αιχμηρά ερωτήματα από την Π.Α.Κ. Νέας Ιωνίας...
Τελευταία ενημέρωση:Τρίτη,15/03/2011

...
και τον Άρη Χατζησαββίδη Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ σχολιάζει και ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, με αφορμή το έγγραφο του Δημάρχου προς τους Αρχηγούς των παρατάξεων, που ζητά τις θέσεις τους, για το Τεχνικό Πρόγραμμα μέχρι την Τρίτη 8/3/11 και πριν την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Στην 18η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 30/11/09 υπενθυμίζω, είχαμε γράψει, με τον ίδιο τίτλο για το ίδιο θέμα άρθρο, που ανέφερε τα ίδια περίπου θέματα και δημοσιεύτηκε στα τοπικά έντυπα.
Δυστυχώς και με την νέα; Δημοτική Αρχή τα ίδια ερωτήματα παραμένουν επίκαιρα. Όχι πως θα τα έλυναν στους δύο μήνες, αλλά ο τρόπος αντιμετώπισης φανερώνει ότι δεν άλλαξε τίποτε έως ελάχιστα, εκτός από τα πρόσωπα και την επικοινωνιακή πολιτική.
Σε άρθρο μας την προηγούμενη βδομάδα με τίτλο ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΘΕΣΜΩΝ αναλύσαμε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ της σημερινής πλειοψηφίας που ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΚΑΝ και ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ δύο σημαντικοί θεσμοί, του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης και της Επιτροπής Διαβούλευσης που προβλέπει ο επονομαζόμενος νόμος του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Εντύπωση αλγεινή προκαλεί το θράσος ορισμένων δημοτικών συμβούλων που διαδίδουν ψευδώς προφορικά ή γραπτά, ότι προηγήθηκαν συζητήσεις με τους αρχηγούς των παρατάξεων. Συνάντηση των αρχηγών παρατάξεων δεν ζητήθηκε ποτέ και προσπάθεια διαβούλευσης από τον Δήμαρχο ή την πλειοψηφία δεν έγινε. Στην φαντασία τους μπορεί να εξάντλησαν όλα τα περιθώρια. Επίσης στο ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έγινε ΚΑΜΙΑ ανοιχτή προσπάθεια ουσιαστικής διαβούλευσης από τους ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ Δήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Απεναντίας με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισαν το θέμα.
Ας μπούμε στο θέμα μας. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αυτό το θέμα αφορά πάνω από το 1/3 του προϋπολογισμού του Δήμου μας. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σοβαρό θέμα και πρέπει να είναι μοναδικό στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Γενικές Παρατηρήσεις
Η πρόχειρη εισήγηση – έκθεση που δόθηκε στους Αρχηγούς των παρατάξεων, είναι η περσινή υπηρεσιακή σε αντιγραφή έξι σειρών που αναφέρει:
«Το Τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2011 συντάξαμε και προτείνουμε, μετά από καταγραφή των αναγκών στους διάφορους συνοικισμούς του Δήμου. Τα προτεινόμενα έργα, είναι αυτοτελή και εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων, στοχεύοντας στην βελτίωση και ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου μας, στους τομείς των υποδομών, των κοινόχρηστων χώρων, της παιδείας κ.λ.π.»
Γιατί δεν συμπεριλαμβάνεται αυτή η καταγραφή στην έκθεση;
Γιατί δεν αναρτάται στην ιστοσελίδα μας για ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων, των συμπολιτών μας για να καλλιεργηθεί και η συμμετοχική διαδικασία;
Συμπεριλαμβάνεται στην καταγραφή αυτή και η επικοινωνία με τους κατοίκους μέσω των πρόσφατων Λαϊκών Συνελεύσεων;
Οι αριθμοί μελετών όπου αναφέρονται δεν έχουν καμιά πρακτική αξία. Θα είχε αξία η ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας όλων των μελετών.
Οι μελέτες είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Ποιος αρμόδιος θα μας πει, πόσες μελέτες πληρώθηκαν χωρίς να εφαρμοστούν;
Στην στήλη των πιστώσεων αναφέρονται ποσά στα συνεχιζόμενα έργα χωρίς να γίνεται αναφορά στο προηγούμενο κόστος, στο χρόνο και την φάση του έργου και στο συνολικό κόστος του κάθε έργου.
Οι τίτλοι είναι γενικόλογοι π.χ ανακατασκευή οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων, κατηφορικών οδών. Ποιοι δρόμοι, πόσες φορές τους ανακατασκευάσαμε και γιατί; Τι έφταιξε και τα ξαναφτιάχνουμε; Δεν αναφέρουν λέξη. Δεν γίνεται απολογισμός. Η ουσία είναι άλλη. ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΡΓΟ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ:
1)ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΠΟΛΗ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΣΤΟ Ο.Τ.150 ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΝΩ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΩΝ.
2) ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΑΜΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ.
3)ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
4)ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΡΩΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΓΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΟ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ.
5)ΤΑ ΕΡΓΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ.
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΟΝΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΤΟΞΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ.
ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ ΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ 10 ΕΥΡΩ.
Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΖΩΝΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ (Ο.Π.Α.Ν) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ.
ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ .
6)ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ κ.λ.π. ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ «ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.
7)ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.
8) Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
9)ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑΣ.
10) ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙ, ΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ Κ.Λ.Π ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ «Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ». ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ.
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΟΝΙΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ.
11) ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ.
12) ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΙΚΡΑ LAP TOP, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ 200 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.
13)Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ; ΠΕΝΙΧΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
14)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ.
Την πρόταση μας την κοινοποιούμε παντού για λόγους ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, που ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ πόρους, για να καλυφθούν κοινωνικές πολιτικές, που είναι αναγκαίες όσο ποτέ , λόγω της κεντρικής πολιτικής που η Κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα ασκεί. Παρακαλούμε να αναρτήσετε την παρούσα επιστολή, στον διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας.

ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
 pak-aris.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων