Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Αποτίμηση 2μηνου από τη Νέα Προοπτική
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,14/03/2011

 ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΑΜΕΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Μετά τη λειτουργία της «Ώρας του Δημότη», την αναβάθμιση της Γραμμής Εξυπηρέτησης του Δημότη «15322», την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος του οδικού χάρτη ενεργειών του «Καλλικράτη», την αναβάθμιση της καθαριότητας, τον εμπλουτισμό των δράσεων της Παιγνιοθήκης και την επέκταση της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, υλοποιούμε άμεσα, άλλες δύο προεκλογικές μας δεσμεύσεις.

Συγκεκριμένα, ως Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος εφαρμόζουμε:

Μείωση 20% στα Τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού για τη Δημοτική Ενότητα της Νέας Φιλαδέλφειας και ανατίμηση των Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού για τη Δημοτική Ενότητα της Νέας Χαλκηδόνας κατά το ελάχιστο δυνατό, δηλαδή όσο το ποσοστό του πληθωρισμού.
Απαλλαγή των ατόμων με αναπηρίες, των πολυτέκνων και των απόρων, από την υποχρέωση καταβολής των Τελών Καθαριότητας και Φωτισμού.
Μείωση των Τελών Νεκροταφείου κατά 21%. Στις κατηγορίες που αφορούν τη μεγαλύτερη μερίδα των συνδημοτών μας, όπως τα δικαιώματα ταφής, τα οστεοφυλάκια και οι παρατάσεις, οι μειώσεις ξεκινούν από 10% και φτάνουν έως και 42%.

Παρόλες τις ατέλειες και τις αρρυθμίες, είναι γεγονός ότι μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουμε αρχίσει να ξεδιπλώνουμε βασικές πτυχές του σχεδίου δράσης μας και θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του έργου μας ακόμα πιο παραγωγικά τους επόμενες μήνες.

Στην πράξη αποδεικνύουμε ότι η Διοίκηση της πόλης είναι υπεύθυνη. Έχει και τη βούληση, αλλά και το σχεδιασμό για να εφαρμόσει όλα όσα είχε εξαγγείλει προεκλογικά με σκοπό να φέρει τη «Νέα Προοπτική» στην πόλη μας.

H Επικεφαλής
Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη neaprooptiki1.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων