Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | Αναδρομική έκθεση έργων Ανέστη Πρωταίου.
Τελευταία ενημέρωση:Σάββατο,12/03/2011

 Το Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος), από την Τετάρτη 6 Απριλίου έως και το Σάββατο 9 Απριλίου 2011, ανοίγει τις πύλες του στον κόσμο των εικαστικών τεχνών και της ζωγραφικής με αφορμή την αναδρομική έκθεση έργων του συμπολίτη μας Ανέστη Πρωταίου.
Ο Ανέστης Πρωταίος πρωτοκατοίκησε στο Ηράκλειο Αττικής το 1963. Η διαρκής εσωτερική αναζήτηση που χαρακτηρίζει τη στάση ζωής του , μετουσιώθηκε σε ακατάπαυστη ανάγκη για καλλιτεχνική δημιουργία γεγονός που καθιέρωσε τον γνωστό ζωγράφο και εικαστικό για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες στη συνείδηση του κοινού ως έναν από τους σημαντικότερους εκφραστές της έβδομης τέχνης στην Ελλάδα.
Σαράντα χρόνια πνευματικής αναζήτησης και εικαστικής έκφρασης περικλείονται στην αναδρομική έκθεση έργων του Ανέστη Πρωταίου η οποία θα είναι χωρισμένη σε τέσσερις θεματικές ενότητες. Γυναικείες μορφές, ιστορικά γεγονότα και τοπία από τον ελληνικό και διεθνή χώρο συνθέτουν τη θεματολογία της έκθεσης και φέρνουν το Ηράκλειο Αττικής στην πρώτη γραμμή της Τέχνης και του Πολιτισμού.
Τα εγκαίνια της έκθεσης η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και του Πολιτιστικού Κέντρου θα πραγματοποιηθούν στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 6 Απριλίου 2011. Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή στο κοινό μέχρι και το Σάββατο 9 Απριλίου 2011. (Ώρες λειτουργίας 18:00 -22:00).
 Press 2.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων