Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Για τα τέλη ηλεκτροφωτισμού το Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,09/03/2011

 
Να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με το 2010 τα δημοτικά τέλη αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο και θεωρούμε κατ’ αρχήν ότι είναι μια απόφαση που κινείται προς τη θετική κατεύθυνση.
Ωστόσο, μετά από εισήγηση του δήμαρχου Π. Βλασσόπουλου, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε αυθαίρετα, χωρίς δικαιολογία, την αύξηση του Φόρου Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων (Φ.Η.Χ.) κατά ποσοστό 25%, επιβαρύνοντας τα νοικοκυριά της Πόλης μας με το ποσό των 700.000 ευρώ περίπου για το 2011.
Η παράταξη «Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη» είναι αντίθετη στην απόφαση αυτή και η δημοτική Σύμβουλος Μαριάννα Ζούρου κατά τη συζήτηση του θέματος ζήτησε να μην επιβληθεί καμιά νέα αύξηση, που να επιβαρύνει τόσο τα νοικοκυριά, όσο και τα μικρά καταστήματα.
Η αναδιάρθρωση των οικονομικών του Δήμου ας ξεκινήσει από την περικοπή των περιττών δαπανών και τον εξορθολογισμό στην οικονομική διαχείριση
Καλούμε τη δημοτική αρχή και προσωπικά τον κ. Δήμαρχο να επανεξετάσει την απόφαση αυτή και να ανακαλέσει την αύξηση στα τέλη και φόρους που εισπράττει ο Δήμος. Οι πολίτες δεν αντέχουν πια άλλες αυξήσεις και βάρη.
Ο Δήμος πρέπει να σταθεί δίπλα τους.
Το γραφείο τύπου.

 iraklieoanthropini poli1.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων