Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στη Λυκόβρυση- Πεύκη
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,09/03/2011

 
Στην κατάμεστη αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» παρουσίασε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, τους βασικούς άξονες και τις επιμέρους δράσεις του εθελοντισμού στην πόλη μας. Κάλεσε τους πολίτες να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο και να προσφέρουν εθελοντικά, σε μία προσπάθεια για την αναβάθμιση της ζωής στον νέο μας Δήμο. Οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στην προστασία του Περιβάλλοντος, την Πολιτική Προστασία, την Κοινωνική Μέριμνα, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Ο Δημήτρης Φωκιανός τόνισε ότι η συνεισφορά του καθένα είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνει η Δημοτική Αρχή

Περισσότεροι από 100 δημότες που ήταν παρόντες στην εκδήλωση ,συμπλήρωσαν το ειδικό έντυπο το οποίο θα διανεμηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου και τους μαζικούς φορείς της περιοχής.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεύκης και Λυκόβρυσης καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός έδωσε τον λόγο και στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Θεοδωρακόπουλο ,ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκινάει. DSCN3522.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων