Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Πίτα ΠΑΚΕΠΟ και Συλλόγου κατά των κεραιών
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,03/03/2011

 

 

Γενική Συνέλευση του συλλόγου στα γραφεία του ΔΟΝΝΙΑ (Απέναντι από το παλιό ΙΚΑ Νέας Ιωνίας επί της οδού Χρ. Σμύρνης 18), την Δευτέρα 14/03/11, στις 18.00 μ.μ

 Ο Διαδημοτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Πολίτες για την προστασία της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις νέες Τεχνολογίες» και ο Πανελλήνιος Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Πανελλήνια Κίνηση Ενεργών Πολιτών για την υγεία και το περιβάλλον», με την παρούσα ανακοίνωση θέλει να ενημερώσει τα μέλη του και όχι μόνο πως η εκδήλωση της κοπής της πίττας ήταν από τις πλέον πετυχημένες στα χρονικά των  τοπικών συλλόγων και αυτό μας έκανε πολύ χαρούμενους.  
Την εκδήλωση άνοιξε οι χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, υπό τον κ. Μαέστρο κ. Σαραντίδη. Ήταν καταπληκτική όπως πάντα και τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους, εδώ να ευχαριστήσουμε και τους προέδρους του Πνευματικού Κέντρου για τη στήριξή τους στην προσπάθεια μας, τον απερχόμενο κ. Λούκα Χριστοδουλου και τον νέο  κ. Ξένο Κυριακόπουλο.
Ακολούθησε η ευλογία της πίττας από τον πατέρα Σωτήριο, του Ιερού Ναού Αγ. Γεωργίου, όπου και μας ευχήθηκε τα καλύτερα και για τους δυο συλλόγους.   
Σύντομοι χαιρετισμοί, από τον πρόεδρο των Συλλόγων κ. Χρήστο Μακαρώνη, όπου και αναφέρθηκε - εν συντομία - στον αγώνα που δίνουν οι σύλλογοι κάτω από αντίξοες συνθήκες και κάλεσε τους παρευρισκόμενους, αν δεν είναι μέλη των συλλογών να γίνουν. Ευχαρίστησε τους επίσημους, τα μέλη και τους φίλους των Συλλόγων που παραβρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση και τέλος ζήτησε από τη νέα Δημοτική αρχή της Νέας Ιωνίας να είναι στο πλευρό τους, όπως και το υποσχέθηκαν. 
Στη συνεχεία πήρε τον λόγο  ο Γ. Γραμματέας του «ΠΑ.Κ.Ε.ΠΟ.»,  κ. Ιωάννης Δελής, αναφερόμενος στα προβλήματα της Μεταμόρφωσης (όπου και εκπροσωπούσε) και την αύξηση των θανάτων από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και κάλεσε της Δημοτικές αρχές, τους φορείς σε διαρκές αγώνα ενάντια στις παράνομα τοποθετημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 
Μετά το λόγο έλαβε η Γεν. Γραμματέας του Διαδημοτικού Συλλόγου, κα Βάσω Τζαμαλούκα, όπου και πρότεινε να γίνουν Διαπαραταξιακές επιτροπές σε όλους τους δήμους και να μπουν  μέλη του συλλόγου, επίσης να κατεδαφίζουν άμεσα με δικά τους συνεργεία  παράνομες κεραίες όπως αυτό θα γίνονταν και σε μια πολεοδομική παράβαση δική μας και ακόμα να μην επιτρέπεται να μπαίνουν κεραίες δίπλα στα σχολεία κάτι που γίνεται κατά κόρον...    
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιττας και οι ευχές από τους επισήμους. Ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο που έχουν αναλάβει και υποσχέθηκαν να  συνδράμουν [υλικά και οικονομικά] στο δύσκολο έργο τους.
Παραβρέθηκαν στην γιορτή της κοπής της βασιλόπιτας οι εξής:
Ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας κ. Πέτρος Μπουρδούκος, ο εκπρόσωπος και Δημοτικός Σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Κυριάκος Χαμαλίδης, ο Επικεφαλής της «Νέας Πνοής» κ. Δημήτρης Σακαλογλου,  ο Επικεφαλής της «ΠΑΚ Νέας Ιωνίας» κ. Άρης Χατζησαββίδης, οι Αντιδήμαρχοι, Παιδείας κα. Όλγα Κατημερτζή, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τάκης Κωστάκης,  και Καθαριότητας κ. Φώτης Τσοπάνογλου, ακόμα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Επικεφαλής της Παράταξης «Αττική Οικολογική Απάντηση» κ. Κώστας Διάκος - περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο Γιώργος Δημαράς - Περιφερειακός Σύμβουλος επίσης με την «Αττική Οικολογική Απάντηση», ο Επικεφαλής της παράταξης του Νέου Ηρακλείου «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη»  κ.  Νίκος Μπάμπαλος, ο Αντιδήμαρχος Πεύκης – Λυκόβρυσης κ. Κων/νος Μπαλδεράνος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Ιωνίας: κα Φιλλίπα Αθυμαρίτου, κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, από Μεταμόρφωση ο κ. Κώστας Κολοβός που εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης  και ο κ. Σαραούδας Ευστράτιος που εκπροσώπησε τον πρώην δήμαρχο κ.  Δημήτριο Τζίτζιφα και από την Πεύκη – Λυκόβρυση η κα Μαριάνα Μαμαλακη.   
Επίσης  τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος εκπροσωπών Σωματείων και διάφορων Φορέων από τη Νέα Ιωνία, το Ηράκλειο, τη Μεταμόρφωση, τη Λυκόβρυση, την Πεύκη, το Χαϊδάρι, τη Νέα Φιλαδέλφεια, την Κηφισιά, το Μαρούσι. 
Ευχαριστούμε θερμά της έντυπες και Ηλεκτρονικές τοπικές εφημερίδες που πάντα είναι κοντά μας και μας βοηθούν στο έργο μας και είναι: Από τον «Ανεξάρτητο τύπο»  ο κ. Δημήτρης Τσίκνας, την «Έκφραση» ο κ. Χρήστος Χορταρέας, την «ΖΩ στην Ιωνία» η κα Μαριάννα Παντελόγλου,  την «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» ο κ. Βασίλης Μαγκαναδέλλης, την «Σύγχρονη Ιωνία» η κα Νικολέτα Ζαβραδινού, και τον «Χ-ΤΥΠΟ» και  «Συνείδηση»  ο κ. Θανάσης Μποδάκος.             
  


Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων