Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Δωρεάν εξέταση παχέος εντέρου
Τελευταία ενημέρωση:Τετάρτη,02/03/2011

 Το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΟΣΑ (ΔΔΥ) διοργανώνειτον «Μήνα Δωρεάν Προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνο του Παχέος Εντέρου», με αφορμή την έναρξη του Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου(Μάρτιος 2011), θεσμοθετημένου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Η δράση αυτή τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, Διαστροφής και Άθλησης και την Επιστημονική υποστήριξης της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού (ΕΕΟΠ) και θα πραγματοποιηθεί από 1 έως και 31 Μαρτίου 2011.
Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 50 έως 75 ετών, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτική εξέταση, για ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα στα κέντρα του Ομίλου της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ, σε Αττική και Θεσσαλονίκη Καθώς και στα συνεργαζόμενα κέντρα Β-Διάγνωση στην Πάτρα (Αγ. Ανδρέου 104, τηλ. 2610 222800) και Ιατρικό Κρήτης (Πλ. Ελευθερίας 45, τηλ. 2810 528000) στο Ηράκλειο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, με ένα τηλεφώνημα, στο 210-99 75 550 πανελλαδικά, να ενημερωθούν για τη δωρεάν εξέταση για ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα που γίνεται με την προσκόμιση δείγματος κοπράνων σε αποστειρωμένο δοχείο. diadimotikodiktyoygeias.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων