Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | Στην αναδάσωση της Πεντέλης ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,24/02/2011

 Σημαντική ήταν η παρουσία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στην δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/02/11) στις εκτάσεις που κάηκαν το 2009, νοτίως του Πύργου Δουκίσσης Πλακεντίας (ύψωμα «Ιταλικών Οχυρών»). Η δράση έγινε σε πρωτοβουλία του Σύνδεσμου για την Προστασία και Ανάπλαση της Πεντέλης και τη συνεργασία του ΣΚΑΪ, της Περιφέρειας Αττικής και την υποστήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικών Αλλαγών.

 

Στη 2η μεγάλη δενδροφύτευση στην Πεντέλη, η αντιπροσωπεία των εθελοντών του Δήμου μας είχε επικεφαλής το Δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό, και τους δημοτικούς Συμβούλους Βασιλική Νικολαροπούλου και Παναγιώτη Μπόλλα, εκπροσώπους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον ΣΠΑΠ. Παρόντες δήλωσαν περισσότεροι από 50 δημότες, πρόσκοποι, και αντιπροσωπείες από το ΕΚΚΕΝΤΡΟΝ, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, το Σύλλογο Άνω Πεύκη και Αριστοτέλης.

 

Υπόσχεση όλων στην επόμενη προσπάθεια στις 13 Μαρτίου η συμμετοχή να είναι μαζικότερη καθώς το περιβάλλον αφορά όλους μας. Ολοι τόνισαν πόσο σημαντικό είναι για το μέλλον, να ευαισθητοποιηθεί η νεολαία και τα μικρά παιδιά ώστε να αγαπήσουν το περιβάλλον και να αναλάβουν πρωτοβουλίες.


 anadasosi3.JPG
anadasosi.JPG
anadasosi1.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων