Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ | 3μηνος προγραμματισμός για την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,21/02/2011

 
ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ


Ν. Ιωνία, 10-02-2011


Προς τα μέλη και τους φίλους
της Ένωσης

 

 

Αγαπητοί μας,
Σας ενημερώνουμε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις-δράσεις της Ενώσεώς μας στο προσεχές 3/μηνο (Μάρτιος-Μάιος 2011).
Φυσικά εάν υπάρξει κάποια νέα εκδήλωση ή κάποια τροποποίηση θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

1) Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011, ώρα 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης» επί της οδού Αρχιμήδους στον Περισσό θα παρακολουθήσουμε την παράσταση με το έργο του Μάριου Ποντίκα « Κοίτα τους» σε σκηνοθεσία του Ιωσήφ Πολυκάρπου. Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με κοινωνικό περιεχόμενο, που παρουσιάζει την προβληματική της καθημερινότητας. Πριν από την παρουσίαση ο Πολύκαρπος Πολυκάρπου θα αναλύσει κριτικά το περιεχόμενο του έργου.
Σημειώνουμε ότι η παράσταση δίνεται αποκλειστικά για τα μέλη (τακτικά και αρωγά) και τους φίλους της Ένωσης και, όπως κατά παράδοση γίνεται μετά το τέλος της θα υπάρξει δεξίωση προς τιμή όλων των συντελεστών της.
Επειδή οι θέσεις του θεάτρου είναι περιορισμένες θα πρέπει όσοι θέλουν να παρευρεθούν να το δηλώσουν τηλεφωνικά στη γραμματεία της Ένωσης έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου 2011 .
(τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-2770978). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

2) Τετάρτη, 30 Μαρτίου, ώρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης (Αλατσάτων 27-Ν. Ιωνία), με ελεύθερη είσοδο, θα παρουσιασθεί ένα μουσικό βραδινό με τίτλο: «Εαρινή απόδραση από τη σκληρή καθημερινότητα με μουσική και τραγούδια από τις αξέχαστες πατρίδες ως το έντεχνο λαϊκό, όπως το εξέφρασαν ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος και άλλοι συνθέτες». Στο πιάνο ο Δημ. Χρυσανθακόπουλος, στο μπουζούκι ο Αλεξ. Γεωργιάδης, στο τραγούδι η Μαρία Λάτσινου.

3) Κυριακή, 8 Μαϊου, 2011: Ετήσια Εορτή της Ενώσεως με ειδικό πρόγραμμα που θα κοινολογηθεί βέβαια με ξεχωριστή πρόσκληση.

4) Τετάρτη, 11 Μαϊου, 2011:Η εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών.
*Δεν παραλείπουμε να επαναλαμβάνουμε, με κάθε ευκαιρία, ότι είναι πάντα σε ισχύ οι πάγιες δραστηριότητες μας.
α) η λειτουργία της Βιβλιοθήκης μας, που αριθμεί 7.000 τόμους βιβλίων και του Αναγνωστηρίου (όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09.00-13.00 και κάθε Δευτέρα από 18.00-20.00)
και β) η δωρεάν παράδοση μαθημάτων Σκακιού, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή (από ώρα 17.30-20.00).
Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι (π.χ. εάν θέλουν να δανειστούν ένα βιβλίο ή να πάρουν μια πληροφορία για το Σκάκι κ.λ.π. θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία μας (καθημερινά 09.00-13.00, τηλέφωνο-φαξ:210-2770978).


Με πατριωτικούς και φιλικούς χαιρετισμούς
το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως  mainimage.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων