Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ | Ο Σύλλογος Φίλων Καζαντζίδη έκοψε την πίτα του
Τελευταία ενημέρωση:Κυριακή,17/02/2008 

Στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο έκοψε την πίτα του και πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες του ο Σύλλογος Φίλων Καζαντζίδη Ν. Ιωνίας-Ηρακλείου «Ο ΖΕΦΥΡΟΣ».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κατάθεση στεφάνου στη μνήμη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, στο σπίτι του στην οδό Αλάιας. Στη συνέχεια φίλοι και μέλη του συλλόγου έκοψαν την πίτα του Συλλόγου, μεταφέροντας ο καθένας τις δικές του αναμνήσεις και θύμισες από τον Στέλιο Καζαντζίδη, που έζησε στη Ν. Ιωνία και τραγούδησε στο Ηράκλειο.

Την εκδήλωση συντόνιζε η Μ. Ιγγλέση, η οποία έκανε αρκετές αναφορές στη σημασία του Στ. Καζαντζίδη για τηνιστορία του ελληνικού τραγουδιού, αλλά καιγια τον κόσμο που τον αγάπησε και μεγάλωσε με τα τραγούδια του. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους φίλους του Καζαντζίδη και τους φορείς που συνέβαλαν για τη δημιουργία του Συλλόγου.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το ιστορικό κέντρο «ΖΕΦΥΡΟΣ» (Ζεφύρου και Ηρακλείου), όπου ο Στ. Καζαντζίδης τραγούδησε με την Κ. Γκρέη. Ο χώρος αυτός ανήκει τώρα πια σε ιδιώτη. Πάγιο αίτηματου Συλλόγου είναι η ανάπλασή του χώρου αυτού και η μετατροπή του σε πολιτιστικό στέκι, όπου θα φυλάσσεται αρχειακό υλικό από τη ζωή και τις δημιουργίες του Στ. Καζαντζίδη.

 

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου:

 

Πρόεδρος: Νίκος Παναγόπουλος

Αντιπρόεδρος: Δαμιανός Βογιατζόγλου

Γενική Γραμματέας: Βάσω Σταυροπούλου

Ταμίας: Έφη Τσιάμη


Newsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων