Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΙΒΛΙΟ | «Ο ψίθυρος είναι ένα ατέλειωτο ΅υστικό».
Τελευταία ενημέρωση:Πέμπτη,20/01/2011

 
Εκδόσεις ’παρσις
Μυκάλης 27, 104 35, Κεραμεικός
210 - 3455226
www.aparsis.gr, aparsis.publ@gmail.com

∆ελτίο Τύπου
Παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του ∆η΅ήτρη Κολιδάκη από τις εκδόσεις
’παρσις «Ο ψίθυρος είναι ένα ατέλειωτο ΅υστικό».

 

Στο βιβλίο «Ο ψίθυρος είναι ένα ατέλειωτο ΅υστικό», ο συγγραφέας ξεδιπλώνει ΅ια ιστορία στη σιωπή της καθη΅ερινότητας. ∆ίνει ψυχή και νόη΅α να ζωντανέψουν οι ήρωές του ΅έσα από τις λέξεις του. Συναισθή΅ατα, ανατροπές, αντιφάσεις, όλα ΅α όλα καθη΅ερινά συ΅βάντα που δίνουν ό΅ως ξεχωριστή απόχρωση φρεσκάδας και υπερβατικότητας στους ίδιους τους ήρωες και τις ζωές τους, χωρίς ωστόσο να γίνονται υπερβολικοί.

Συνδέει ό΅ορφα τα τυχαία γεγονότα, ΅πλέκοντάς τα στη ζωή των ηρώων, δίνοντάς τους υπόσταση ΅ε ΅ια αυθύπαρκτη ανιδιοτέλεια, αποφεύγοντας ακό΅α και τα πιο σκληρά χτυπή΅ατα της ζωής να τα κάνει απόκοσ΅α και από΅ακρα.

 


Εκδόσεις ’παρσις
ISBN 978-960-98936-6-4
Με τον ίδιο τρόπο δεν ξεχνά την αγάπη του για την γλώσσα και τους γλωσσικούς του ιδιω΅ατισ΅ούς που χρησι΅οποιεί σε κάθε ευκαιρία χωρίς ό΅ως να ΅ι΅είται τις δικές του λογοτεχνικές καταβολές, δίνοντάς τους νέα ύπαρξη και ζωντάνια στον καθ’ όλα σύγχρονο λόγο του.

Η ιστορία του απλή και γε΅άτη συναισθή΅ατα που πλη΅΅υρίζουν τον αναγνώστη κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Το εύρη΅ά του «Ψίθυροι» είναι ότι πιο ό΅ορφο για να εκφράσουν οι ήρωές του τις βαθιές τους ενδό΅υχες ανησυχίες αλλά και τα συναισθή΅ατά τους. Αυτό, δείχνει να ενδιαφέρει περισσότερο τον ∆. Κολιδάκη να αποτυπώσει.

∆εν θα σας ΅ιλήσω για την ιστορία. Το κέρδος απ’αυτό το βιβλίο είναι να το διαβάσετε και να ανακαλύψετε τα κρυ΅΅ένα ΅υστικά του.
Για το βιβλίο του ∆η΅ήτρη Κολιδάκη «Ο ψίθυρος είναι ένα ατέλειωτο
΅υστικό».
Οι εκδόσεις ’παρσις ΅ε χαρά σας ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου του ∆η΅ήτρη Κολιδάκη ΅ε τίτλο «Ο ψίθυρος είναι ένα ατέλειωτο ΅υστικό».


Η πρώτη επίση΅η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ψίθυρος είναι ένα ατέλειωτο ΅υστικό», του ∆η΅ήτρη Κολιδάκη από τις εκδόσεις ’παρσις, θα πραγ΅ατοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.΅. στο α΅φιθέατρο Αντώνης Τρίτσης, στο Πολιτιστικό Κέντρο του ∆ή΅ου Αθηναίων, στην οδό Ακαδη΅ίας 50. Στην παρουσίαση θα είναι παρών και θα ΅ιλήσει και ο λογοτέχνης.


Την διανο΅ή του βιβλίου έχει αναλάβει το βιβλιοπωλείο
«Χριστάκης», Ιπποκράτους 10-12, Αθήνα και για τη βόρεια Ελλάδα, από τα βιβλιοπωλεία Ψαράς, Φιλικής Εταιρείας 39, Θεσσαλονίκη. Επίσης,
΅πορεί κανείς να το προ΅ηθευτεί από τον χώρο της παρουσίασης και από τα γραφεία του εκδοτικού ΅ας οίκου.


Το πρώτο βιβλίο του ∆η΅ήτρη Κολιδάκη «Η λά΅ψη ΅ιας αλλιώτικης
Ζωής», κυκλοφορεί από τις ίδιες εκδόσεις. psithyros.JPGNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων