Επαγγελματικός οδηγός

Κατεβάστε τις εφημερίδες σε μορφή pdf


Παλαιότερες ψηφοφορίες - Aρχείο

ΒΙΒΛΙΟ | «Το πείραμα της όγδοης μέρας»
Τελευταία ενημέρωση:Δευτέρα,27/12/2010

Συγγραφέας: Ορέστης Ευθυμίου Εκδόσεις «ΕΚΑΤΗ», Χ.Κ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ
Εθν. Αντιστάσεως 94, 14671, Ν. Ερυθραία
Τηλ.: 210-8837343, 210-8665456
http://ekati.gr/

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τίτλος: «Το πείραμα της όγδοης μέρας»
Συγγραφέας: Ορέστης Ευθυμίου
Έτος Α’ Έκδοσης: 2010
Διαστάσεις: 14 x 21
Αριθμός Σελίδων: 288 (διακόσιες ογδόντα οκτώ).
Τιμή (χωρίς Φ.Π.Α.): 14,00 €
Κατηγορία: Λογοτεχνία/ επιστ. φαντασία
ISBN: 978-960-408-125-7


Παρίσι, 2042 μ.Χ.
Ο Ερίκ, ένας νεαρός προγραμματιστής, σχεδιάζει και υλοποιεί για λογαριασμό της εταιρείας F.C.S. το πείραμα “Δαρβίνος”. Σκοπός του πειράματος είναι να αντιγράψει τις συνθήκες με τις οποίες δημιουργήθηκε η ζωή στη Γη μέσω της εξέλιξης των ειδών και της φυσικής επιλογής. Στα πλαίσια του πειράματος ο Ερίκ δημιουργεί ένα ψηφιακό αντίγραφο της Γης στο οποίο “ζουν” μικρότερα προγράμματα τα οποία και ελπίζει ότι μέσα από τυχαίες διαδικασίες ανάλογες με αυτές της πρωτόγονης Γης θα καταφέρουν να εξελιχθούν σε μορφές ανώτερες από τις αρχικές.
Οι πρώτες προσπάθειες να λειτουργήσει ο “Δαρβίνος” αποβαίνουν άκαρπες και όλα δείχνουν ότι το πείραμα οδεύει προς την αποτυχία, ώσπου μία νύχτα του αλλάζει για πάντα τη ζωή. Μία επίθεση από χάκερ στον κεντρικό υπολογιστή του “Δαρβίνου”, μία μυστηριώδης εξαγορά της F.C.S. και μία παράδοξη συνάντηση... Η ζωή του Ερίκ θα κινδυνεύσει από τον πιο απίθανο εχθρό και μοναδικό του σύμμαχο θα βρει στο πρόσωπο μιας γυναίκας.
Μιας γυναίκας που ζει ακροβατώντας ανάμεσα σε δύο κόσμους…

(Ο συγγραφέας, Ορέστης Ευθυμίου γεννήθηκε το 1980 στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε το 2003 από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στα Ιωάννινα κάνοντας την διδακτορική του διατριβή στην Θεωρητική Φυσική Υψηλών Ενεργειών. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά. Αυτή τη στιγμή ζει στα Ιωάννινα και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. ) ex8i.jpgNewsletters
Πληκτρολογίστε το ον/μο σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατήστε

Αναζήτηση άρθρων